1-3 dages levering

Prisgaranti

Gratis fragt over 500,-

SKLZ Trainer Med Ball Sport Performance (3,6 kg.)

DKK 439,00

Tilgængelig på restordre

Varenummer PERF-MEDB-001 Kategorier , Mærke

SKLZ Træningsbold – Trainer Med Ball Sport Performance – 3,6 kg.

SKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.

 • Vægt: 3,6 kg. (8 lb)
 • Træningsøvelser påtrykt
 • Medfølger træningsvideo
 • Ru overfalde for bedre greb

Medicinbold med Bounce

Fitness træningsbold fra SKLZ er en medicinbold med påtrykte øvelser på og rundt om bolden. Således har du altid et træningsprogram ved hånden, der sikre og er perfekt til at komme hele kroppen igennem under træningen. Træn overkroppen, rotationskraft og specifik træning til de hårdtslående øvelser, f.eks. sving eller kast. SKLZ medicinbolde har en konsekvent bounce-back.

 • En medicinbold kan ikke sammenlignes med en almindelig træningsbold. Medicinbolden er et alsidigt træningsredskab, der er specielt udviklet til hurtig og eksplosiv styrketræning, ligesom fx. en kettlebell er
 • Helt enkelt kan man beskrive en medicinbold som en vægt formet som en bold
 • Den unikke kombination af vægt + bold kan udnyttes enormt effektivt, både som ekstra belastning i din egen daglige styrketræning og i samspil med en eller flere træningsmakkere

Vil du forbedre din hurtighed og koordination – så bør du introducere en medicinbold i din træning og her er fitness trainer medball fra SKLZ et rigtig godt bud. Unik og velfungerende.

Fordele med medicinbolde

Træning med medicinbolde har som sagt sine fordele:

 • Du opbygger core styrke – styrke i musklerne i mave- og ryg-regionen
 • Du kan kombinere medicinbolden med andre former for træning – altid rart og sundt med variation i træningen
 • Du kan træne med bolden overalt – hjemme, på stranden, på ferien – når som helst, hvor som helst

Der er uendelige mange muligheder ved brugen af medicinbolde. Du kan træne med medicinbolden alene, eller du kan kombinere din træning med en makker. En fællesnævner er dog, at træning med medicinbolde, slammerballs og wall balls foregår i et intensivt, hurtigt og eksplosivt tempo.

Træningsøvelser med medicinbolden

 1. Stå sammen med en træningsmakker og hold medicinbolden tæt ind til brystet og kast den til din partner – hårdt og hurtigt. Din makker griber den og returnere den hurtigt.
 2. Brug medicinbolden som ekstra vægt i din styrketræning. Hold for eksempel medicinbolden i favnen mens du laver Squats eller Lunges.
 3. Du kan også træne din ryg, skuldre og dine triceps ved at holde medicinbolden løftet over hovedet, mens du bøjer bagud i albuen og sænker bolden ned bag hovedet.
 4. Skal mavetræningen være ekstra udfordrende, så brug medicinbolden som en ekstra belastning. Læg dig på din træningsmåtte med medicinbolden i favnen og bøjede ben, fødderne i måtten. Rejs langsomt overkroppen op mod benene ved hjælp af mavemusklerne.
 5. Tag armbøjninger med den ene arm på medicinbolden – så udfordrer du også balancen. Se video herunder og bliv inspireret!

Se vores video for mere information om SKLZ Trainer Med Ball

Vægt 1 kg
Scroll til toppen