Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Stole

Den nye lænestol fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer.

Opnå optimal siddekomfort med en lænestol fra SKLZ.

Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre forskellige indstillinger. Denne lænestol sikre dig maksimal komfort og så har lænestolen endvidere en justerbar 360 graders paraply, der sikrer dig fuld beskyttelse fra solen.

Sport-Brella Strandstol - Aqua  Sport-Brella Strandstol er en lavprofil stol med et justerbar overhoved skærm, der har ekstra høj ryglæn og ekstra bløde armlæn som sikre dig maksimal komfort. Uanset hvilken tid på dagen eller hvor solen placere sig på himlen, forbliver du med denne strandstol a..
525,00 DKK
Ekskl. Moms:420,00 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot mørkeblå farve Den nye campingstol med fodhviler fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbar..
449,00 DKK
Ekskl. Moms:359,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot grøn farve Den nye campingstol med fodhviler fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har t..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Campingstol med fodhviler i en flot rød farveDen nye campingstol fra Sport-Brella er perfekt til forskellige anledninger såsom camping, sportsbegivenheder eller solrige strandturer. Læn dig afslappet tilbage og nyd godt af de ekstra behagelige armlæn og den justerbare stol som har tre forskellige in..
489,00 DKK
Ekskl. Moms:391,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven rødVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven blåVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)