Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Parasoller

Med Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr.

Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen.

Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slapper af på stranden eller hvor end du har det sjovt, findes der ikke en nemmere, mere bekvemt eller effektiv beskyttelse til dig og resten af holdet.

Sport-Brella er smart, simpel og effektiv! 

Sport-Brella - Parasol i farven blå Med Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, slappe..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Sport-Brella - Parasol i farven rød Med Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp, s..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Sport-Brella - Parasol i mønstret turkis designMed Sport-Brella er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende k..
559,00 DKK
Ekskl. Moms:447,20 DKK
Sport-Brella XL - Parasol i farven lyseblå Med Sport-Brella XL er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella XL har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæ..
719,00 DKK
Ekskl. Moms:575,20 DKK
Sport-Brella XL - Parasol i farven rødMed Sport-Brella XL er der garanti for fuld beskyttelse mod sol- og regnvejr. Sport-Brella XL har alt, hvad du skal bruge, for at du kan nyde din tid udenfor, om det er på stranden eller til fodboldkampen. Uanset om du er på sidelinjen og ser en hæsblæsende kamp..
719,00 DKK
Ekskl. Moms:575,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven rødVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Versa-Brella - versatil parasol i farven blåVersa-Brella, den unikke parasol fra SKLZ, er perfekt tilbehør til udendørs aktiviteter. Brug den universielle klemme til at fæstne parasollen til de fleste overflader, f.eks. en golftaske, stroller eller en have- eller strandstol. Parasollen kan svinge ru..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)