Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Massage

AccuStick - en lækker massagepind fra SKLZSKLZ Massagepind hjælper dig til at restituere hurtigere. Med Accusticks smarte design, er det muligt at masserer alle steder på kroppen. AccuStick fra SKLZ er en massagepind der giver lettelse i spændte og ømme muskler.Effektivt og unikt design.Effektiv tri..
179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
Cold Roller Ball - et massageredskab fra SKLZHer kombineres målrettet massage med is terapi, hvilket reducerer inflammation og sikring af hurtigere gendannelse af muskelfunktion.Isolerende gel fastholder massageboldens temperatur længere uden at blive for kold.Den glatte rustfrie stålkugle glider b..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Dual Point Massager - massagebolde fra SKLZSKLZ Dual Point massager er designet af professionelle trænere. Det ergonomisk designede produkt sikrer at ramme de ømme punkter på bagsiden af kroppen.Let at transportere og fylder ikke meget i taskenLet at rengøre og slidstærkRyg-venligt designLindrer øm..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Massagebold til fødderne fra SKLZTræt af ømme fødder og fodsmerter? Rul de mindre fodsmerter og smerter forbundet med træning væk. Med sin unikke størrelse og tekstur hjælper SKLZ Fod Massagebold med at stimulere blodcirkulationen, øge mobiliteten og derved hjælpe med genopretning. Bolden er transpo..
79,00 DKK
Ekskl. Moms:63,20 DKK
Roller Ball - et massageredskab fra SKLZOpnå målrettet massage og ram dine triggerpunkter, hvilket reducerer inflammation og bevirker hurtigere gendannelse af muskelfunktion. Brug den også til muskelopvarmning.Bolden sikrer et præcist og målrettet trykKomfortabelt gummi greb der passer til alle stør..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Targeted Massage BallSKLZ take på en massagebold med en unik tekstur, der hjælper med at stimulere blodcirkulationen og give afspænding. Denne massagebold et vigtigt redskab til total kropssundhed.Ømme led, knuder og muskelspændinger kan holde dig tilbage i din træning. Derfor har Targeted Mass..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Travel Massage Bar - transportabelt massageværktøjTravel Massage Bar er din hjælp til ømme muskler der skal genoprettes hurtigere ved at frigøre spænding og ømhed. Med sine ergonomisk designede håndtag, der passer til alle slags hænder, og unikke lejer og kuglelejesystem giver Travel Massage Ba..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
Universal Massage Roller fra SKLZ Opvarmning er nøglen til at opretholde en sund krop. Ønsker du en bedre kropspleje, starter den med Universal Massage Roller. Den unikke tekstur er designet til at stimulere cirkulation og øge mobiliteten, mens den ergonomiske form gør det muligt at målrette tr..
189,00 DKK
Ekskl. Moms:151,20 DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)