Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Tabs og elektrolytter

Når du træner, stiger din krops kernetemperatur. Sved er en måde din krop regulerer temperaturen; fordampningen af væske fra din hud hjælper med at fjerne varmen, hvilket holder dig køligere. Men når du træner i en time eller mere, skal du erstatte det væske, der er tabt. Hvis du bare drikker vand, bliver din krops elektrolytniveauer ubalanceret, så du føler dig træt, derfor er det vigtigt at erstatte elektrolytterne, især natrium.


NUUN og GU Energy Labs udvikler velsmagende og mavevenlige tabs med salt og mineraler der hjælper dig med at holde styr på væskebalancen.

Se vores store udvalg eller læs mere om hvad elektrolytter gør for dig i vores artikel: Kort om elektrolytter

Sportsernæring uden kompromis

Nuun var det første firma, der fandt en måde at tilbyde elektrolytter, vitaminer og mineraler i en sportsdrik, der ikke indeholder overflødige kalorier. Det høje indhold at kulhydrater i almindelige sportsdrikke hindrer væskeoptagelsen og forbruger afgørende mineraler i fordøjelsesprocessen. Intentionen bag Nuun var fra starten at udvikle et rent produkt med elektrolytter, der er afgørende for at opretholde en optimal væskebalance under længerevarende sportsudøvelse. Resultatet er en sund sportsdrik med overlegen god smag fra naturlige aromaer.

Udviklet med omtanke for miljø og mennesker

Nuun Active Hydration tabs er udviklet med fokus på hurtigt optag, ingen overflødige ingredienser og et rent og miljøvenligt produkt. Brusetabletterne opløses effektivt i vand og gør at de afgørende elektrolytter (natriumcitrat, kalium, magnesium og calcium) optages hurtigt i kroppen.

Nuun baserer sine produkter på rene ingredienser, der tilfører din krop optimale næringsstoffer. Så vidt muligt baseres produkterne på planter og de altid veganske, non-GMO og glutenfri. Både produkter og indpakning baserer sig på bæredygtige ingredienser.

Drik tilstrækkeligt med vand under sport for at få mere energi

Indtag af tilstrækkeligt vand i løbet af dagen kan bidrage til øget energi og forsinke det tidspunkt, hvor du bliver træt og udmattet. Vandet bidraget til at holde hud og hår sundt og bidrager til sund fordøjelse og til at optage næring fra mad hurtigere. Det anbefales voksne at indtage 3,4 l for mænd, 2,7 l for kvinder, dagligt.

Vidste du, at udmattelse midt på dagen oftest skyldes dehydrering?

Ved for højt indtag af rent vand og for få elektrolytter skyldes kroppens elektrolytter ud, som er nødvendige for optimal funktion af muskler og kropsfunktioner. Dette kan forebygges ved at indtage en drik med elektrolytter under sport.

Brusetabletter (tabs) med elektrolytter optages hurtigere end saltpiller og saltkapsler

Opløsningen af Nuun tabs i vand (syrens kontakt med vand skaber boblerne i vandet) skaber en opløsning af salte i vandet, så saltene (elektrolytterne) kan optages meget hurtigt i kroppen. En lille mængde glycose eller maltodextrin optimerer kulhydratforbrænding og væskebalancen. Elektrolytter i vand som indtages under træning øger tarmoptagelsen af kulhydrat.

Nuun tabs indeholder en optimal blanding af elektrolytter, der holder væskebalancen top tunet til alle niveauer af aktivitet – om du løber et maraton eller sprinter rundt på ærinder.

NECTAR Hydro er den første velsmagende sportshydrerings tablet, der leverer 5-ion elektrolytter (calcium, klorid, magnesium, kalium og natrium).Hydro skaber en hypotonisk løsning, der hjælper med at opretholde optimale hydratiseringsniveauer. Den er også praktisk talt kalorie fri, med kun 1,3-2,0 kc..
29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
NECTAR Hydro er den første velsmagende sportshydrerings tablet, der leverer 5-ion elektrolytter (calcium, klorid, magnesium, kalium og natrium).Hydro skaber en hypotonisk løsning, der hjælper med at opretholde optimale hydratiseringsniveauer. Den er også praktisk talt kalorie fri, med kun 1,3-2,0 kc..
29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
NECTAR Hydro er den første velsmagende sportshydrerings tablet, der leverer 5-ion elektrolytter (calcium, klorid, magnesium, kalium og natrium).Hydro skaber en hypotonisk løsning, der hjælper med at opretholde optimale hydratiseringsniveauer. Den er også praktisk talt kalorie fri, med kun 1,3-2,0 kc..
29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
Nectar Hydro tabs med solbærsmag, 5 elektrolytter og næsten ingen kalorier giver en sund sportsdrikNECTAR Hydro er en velsmagende brusetablet med elektrolytter, der opløses i 500-750 ml vand alt efter smag. Nectar Hydro leverer alle de vigtigste elektrolytter: calcium, klorid, magnesium, kalium og n..
29,00 DKK
Ekskl. Moms:23,20 DKK
BCAA kapsler anvendes før, under og efter fysisk aktivitet . De hjælper med at opretholde mental klarhed, forebygge muskelskader og forbedre muskelvækst. Dette produkt indeholder kun veganske ingredienser. Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler.Hver kapsel leverer et 4:1:1 forhold mellem de ..
99,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
Elektrolyt-tabletter med smag af citron og limeGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til at opretholde din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning. Dette er vel og mærke med kun 10 kcal per fyldt drikkedunk. GU Drink tabs er en brusetablet, dvs. d..
39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
GU Hydration Drink Tabs - Orange GU Hydration Drink Tabs - Orange
-49 %
En dejlig frisk elektrolyt-tablet med smag af appelsinGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til at opretholde din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning. Dette er vel og mærke med kun 10 kcal per fyldt drikkedunk. GU Drink tabs er en brusetablet,..
20,00 DKK 39,00 DKK
Ekskl. Moms:16,00 DKK
Elektrolyt-tabletter med smag af jordbærlemonadeGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til at opretholde din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning. Dette er vel og mærke med kun 10 kcal per fyldt drikkedunk. GU Drink tabs er en brusetablet, dvs. ..
39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Elektrolyt-tabletter med smag af bærGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til at opretholde din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning. Dette er vel og mærke med kun 10 kcal per fyldt drikkedunk. GU Drink tabs er en brusetablet, dvs. den skal opl..
39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 3 Orange
-37 %
Spar penge på drikketabs med denne lækre pakke. Her får du 3 rør med drikketabs til en super skarp pris.Indeholder:3 x GU Hydration Drink Tabs - Orange1 stk. GU DrikkedunkEn dejlig frisk elektrolyt-tablet med smag af appelsinGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til ..
99,00 DKK 157,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 3 Strawberry Lemonade
-37 %
Spar penge på drikketabs med denne lækre pakke. Her får du 3 rør med drikketabs til en super skarp pris.Indeholder:3 x GU Hydration Drink Tabs - Strawberry Lemonade1 stk. GU DrikkedunkElektrolyt-tabletter med smag af jordbærlemonadeGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilsk..
99,00 DKK 157,00 DKK
Ekskl. Moms:79,20 DKK
GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 8 Orange
-43 %
Spar penge på drikketabs med denne lækre pakke. Her får du 8 rør med drikketabs til en super skarp pris.Indeholder:8 x GU Hydration Drink Tabs - Orange1 stk. GU DrikkedunkEn dejlig frisk elektrolyt-tablet med smag af appelsinGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til ..
199,00 DKK 352,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 8 Strawberry Lemonade
-43 %
Spar penge på drikketabs med denne lækre pakke. Her får du 8 rør med drikketabs til en super skarp pris.Indeholder:8 x GU Hydration Drink Tabs - Strawberry Lemonade1 stk. GU DrikkedunkElektrolyt-tabletter med smag af jordbærlemonadeGU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilsk..
199,00 DKK 352,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Vitamin og mineral tilskud fra GUGUs Magnesium Plus kapsler er udviklet til at hjælpe atleter forhindre vigtige vitamin- og mineralmangel som følge af hård træning. ROCTANE Magnesium Plus Kapslerne leverer mikronæringsstoffer, der er afgørende for atletisk levetid og ydeevne. Støtte genopretning af ..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Kosttilskud til dit fordøjelsessystem fra GUGUs Probiotic Plus kapsler er udviklet til at hjælpe atleter med at understøtte deres fordøjelses og immunforsvarsfunktioner, og leverer 10 milliarder CFU'er af probiotika pr. portion sammen med ingefær og lakridsrodsekstrakt for at hjælpe med at lindre le..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
GU Roctane Ultra Endurance Electrolyte Kapsler 50 stk. GU Roctane Ultra Endurance Electrolyte Kapsler 50 stk.
Ikke på lager
GU Roctane Ultra Endurance Electrolyte Capsules hjælper dig med at dække dit behov for at erstatte de elektrolytter du mister, når du sveder under din træning. Kapslerne er et effektivt supplement til GU's andre hydration produkter og gels. Kapslerne bør indtages med vand eller energidrik.Hver kapse..
85,00 DKK
Ekskl. Moms:68,00 DKK
Effektiv og velsmagende måde at tilføre elektrolytter for optimal præstationBrusetabletter fra Nuun med elektrolytter og vitaminer. Tabletten opløses i 475 ml vand og giver en velsmagende drik med smag af citron og lime. Anbefales til sportsfolk, ældre og småtspisende og -drikkende.Elektrolytter for..
39,00 DKK
Ekskl. Moms:31,20 DKK
Viser 1 til 17 af 17 (1 sider)