Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Fodbold

Fodboldmål SKLZ Fodboldmål har et autentisk hvidt net og tilhørende overligger og stolper. SKLZ Goal-EE er super nem at opsætte samt nedtage efter træning eller fodboldkamp. God til øvelser, hvor der skal skydes på mål. Inkluderer pløkker, der sikrer og forankrer målet til jorden. SKLZ Goal-EE fo..
359,00 DKK
Ekskl. Moms:287,20 DKK
SKLZ Kick Coach - træningsredskab til sparketeknikKick Coach fra SKLZ er med til at træne og forbedre spillerens sparketeknik. SKLZ Kick Coach er et innovativt træningsredskab der skal være med til at forbedre og effektivisere spillerens sparketeknik og dermed sikre at spillere på sigt rammer bolden..
179,00 DKK
Ekskl. Moms:143,20 DKK
SKLZ Kick Back (Str. 5)SKLZ Kick Back er perfekt til at gentage samme skudøvelse og dermed udvikle, forbedre og effektivisere fodboldspillerens sparketeknik og afslutningsmønstre.Ideelt træningsredskab til at øve frispark, hjørnespark, lange afleveringer og udspark.Fodboldspilleren kan træne simple ..
479,00 DKK
Ekskl. Moms:383,20 DKK
SKLZ MagnaCoach - taktiktavle til fodboldMed SKLZ magnetisk taktiktavle medfølger der både markør og magneter. SKLZ Soccer Magnacoach er perfekt til træneren, der ønsker at kommunikere præcist og klart med sine spillere. Designet på SKLZ MagnaCoach gør, at det er muligt at kommunikere let og visuelt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Star-Kick fra SKLZ i farven Jagged Tiger NeonTræn dine færdigheder med selvtræneren fra SKLZ. Til alle fodbolddrenge og -piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning, når du vil blive bedre til at skyde, aflevere eller jonglere. For målmanden er selvtræneren ideel til at træne udkast og korte u..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Star-Kick fra SKLZ i farven jagged tiger pinkTræn dine færdigheder med selvtræneren fra SKLZ. Til alle fodbolddrenge og -piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning, når du vil blive bedre til at skyde, aflevere eller jonglere. For målmanden er selvtræneren ideel til at træne udkast og korte u..
129,00 DKK
Ekskl. Moms:103,20 DKK
Star-Kick fra SKLZ i farven regular (gul og sort)Træn dine færdigheder med selvtræneren fra SKLZ. Til alle fodbolddrenge og -piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning, når du vil blive bedre til at skyde, aflevere eller jonglere. For målmanden er selvtræneren ideel til at træne udkast og kor..
149,00 DKK
Ekskl. Moms:119,20 DKK
SKLZ Star-Kick Elite (str. 5) - perfekt til solo træningTræn dine færdigheder med dette selvtræningsredskab fra SKLZ. Til alle fodbold-drenge og -piger. Selvtræneren er perfekt til fodboldtræning, når du vil være bedre til at skyde, aflevere eller endda jonglerer. For målmanden er Selvtræneren ideel..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Fodbold Volley NetSKLZ Pro Training Soccer Volley Net er noget som alle fodboldspillere vil have gavn af.Det kan justeres i 2 længder (3m og 6m).Fodtennis har altid været en ynglings aktivitet for fodboldspillere, da det kombinere mange facetter; teknik, teamwork, koordinering og så er det sjovt!SKL..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Soccer Volley Net - fodboldvolley til træningssessionerEt sjovt, konkurrencedygtigt træningsredskab, der hjælper med at øge reps og forbedre boldkontrol og teknik. Soccer Volley Net er 3,66 meter bredt og har to højdeindstillinger - for at matche færdighedsniveau og tilføje mere variation til t..
799,00 DKK
Ekskl. Moms:639,20 DKK
SKLZ Star-Kick Touch Trainer i farverne neon/sortTræn praktisk talt hvor som helst for at forbedre din øje-til-fod koordination, boldkontrol, rytme og touch. Med et bærbart design, ergonomisk håndtag og 360 graders drejning er Star-Kick Touch Trainer bygget til at opbygge bedre boldkontrol.Specifika..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Star-Kick Touch Trainer i farven lyserødTræn praktisk talt hvor som helst for at forbedre din øje-til-fod koordination, boldkontrol, rytme og touch. Med et bærbart design, ergonomisk håndtag og 360 graders drejning er Star-Kick Touch Trainer bygget til at opbygge bedre boldkontrol.Specifikation..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)