Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Retro Image Apparel

Retro cykeltrøje inspireret af bryggeriet 4 Hands Brewing Company4 Hands Brewing Company er et bryggeri, som ligger i Missouri, USA. 4 Hands Brewing Company har en række forskellige øl, som de udgiver alt efter årstiden, så den passer til vind og vejr. 4 Hands Brewing Company bruger brugte tønder ti..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af 8-ballDenne retro cykeltrøje er inspireret af 8-ball. 8-ball er et spil, som spiller spillet på et billiardbord, hvor det gælder om at få alle kuglerne i hul, hvorefter den sorte 8-ball skal i hul. Hvis du kommer til at skyde den sorte 8-ball i, før end at dine andre k..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af bryggeriet, Hopworks Urban Brewery og deres øl kaldet 'Ace of Spades'Hopworks Urban Brewery har lavet øllen 'Ace Of Spades', som denne trøje er inspireret af. Øllen har meget aroma, grundet det store indhold af humle, som har givet denne øl en krydret smag, samtidig me..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Staatliches Bauhaus Denne retro cykeltrøje er inspireret af Staatliches Bauhaus, som var en designskole grundlagt af arkitekten Walter Gropius i 1919. Dette skulle senere skulle blive et symbol for modernisme i Tyskland. Det var en masse kreative personer, som ble..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Blue Moon Coffee (kvinder)Blue Moon Coffee er en kaffeproducent, hvor deres kaffebønner kommer fra Bali. Blue Moon Coffees kaffetræer er plantet langs appelsin og mandarin farme, hvilket gør at bønnerne får tilført lidt ekstra sødme, som kun denne kaffe har. Kaffen har..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Le Chat NoirLe Chat Noir var en af de førende kabareter i 1880'ernes Paris. En kabaret er en intim kunstnerisk underholdningsform, som er i et serveringslokale, hvor populære udtryksformer bliver forenet med intellektuelle politiske og kunsterrisk undeholdning. Le Chat..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af USAs største bananproducent, Chiquita Brands International (kvinder)Denne retro cykeltrøje er inspireret af USAs største bananproducent Chiquita Brands International, hvis bananer kaldes Chiquita Banana. Chiquitas historie startede i 1870, hvor en skibskaptajn ved navn..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Alphonse Muchas kunstværk (kvinder)Denne retro cykeltrøje er inspireret af Alphonso Muchas kunstværk til det britiske cykelfirma Cycles Perfecta. I kunstværket ville Mucha udtrykke den frihed og pumpende adrenalin der kommer i kroppen ved at cykle, med friheden i centr..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af bryggeriet Fish Tale BrewingFish Tale Brewing ligger i det nordvestlige USA, hvor de har stor fokus på at bruge lokale og økologiske ingredienser i deres øl. De har stor fokus på aroma og at vælge de bedste ingredienser til deres produkter. Fish Tale Brewing har også d..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Maui Brewing Company på HawaiiMaui Brewing Company ligger på det solbeskinnede og smukke Hawaii, ud fra USAs vestkyst i stillehavet. Maui Brewing Company brygger alt fra pilsner til porter og er et af de mest populære bryggerier på Hawaii, grundet deres brede sortiment..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af den amerikanske rumfartsadministration NASANASA, som står for National Aeronautics & Space Administration, er den amerikanske rumfartsadministration. Sammenlignet med Europa ligger ESA her, som er den europæriske rumfartsadministration. NASA er den største rum..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af bryggeriet Blue Star Brewing CompanyBlue Star Brewing Company åbnede i 1996 i begyndelsen af gaden Mission Reach, som er en kæmpe gade som er meget cykelvenlig gade, hvor du kan se alle de kulturelle og historiske elementer langs San Antonio floden. Bryggeriet ligger i..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Saint Louis BrewerySaint Louis Brewery ligger i Saint Louis i Missouri i USA. Bryggeriets øl bliver solgt under brandnavnet Schlafly og bliver lavet over hele USA og solgt i store dele af verden. Saint Louis Brewery blev lavet i 1989 og siden da er de kun blevet større..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje der giver et smil med på vejen (kvinder)Denne retro cykeltrøje giver et smil med på vejen, da den er af et smart design og i god kvalitet. Denne retro cykeltrøje har en stor smiley på sig og kan være med til at bringe et ekstra smil på en ellers stille hverdag eller på en god cykelt..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje der giver et smil med på vejen (mænd)Denne retro cykeltrøje giver et smil med på vejen, da den er af et smart design og i god kvalitet. Denne retro cykeltrøje har en stor smiley på sig og kan være med til at bringe et ekstra smil på en ellers stille hverdag eller på en god cykeltur ..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Retro cykeltrøje inspireret af Star Trek En retro cykeltrøje inspireret af Star Trek i god kvalitet og smart design. Star Trek er en amerikansk science-fiction serie, hvor man følger stjerneskibet USS Enterprise igennem mange forskellige rumeventyr. Serien tager sted ude i rummet, i mælkev..
199,00 DKK
Ekskl. Moms:159,20 DKK
Viser 1 til 16 af 16 (1 sider)