Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

HURTIG LEVERING
Vi leverer fra dag-til-dag

KÆMPE UDVALG
Stort udvalg af energiprodukter

AFHENT I VORES BUTIK
Spar fragten ved afhentning

KUNDESERVICE
Ring til os: +45 71 99 07 74

SKLZ Massage Bar

Massage Bar 

Massage Bar fra SKLZ er et effektivt redskab for velgørende selvmassage. Udstyret med anatomisk greb og et unikt kuglelejesystem.


 - Dybtgående vævs manipulation

 - Forbedrer restitutionen

 - Øger bevægeligheden


Massagebar fra SKLZ er i modsætning til andre redskaber lettere at holde om pga sine “mountainbike” håndtag.

Massagebarens riller er med til at give en mere dybdegående vævsmanipulering.


SKLZ bindevævsmassage med massagebar

Bindevævsmassage sker ved brugen af foamrollers eller andre massageredskaber. Omkring vores muskler findes bindevæv og dette bindevæv kan blive ømt og spændt. Ved at benytte foamrollers kan du nemt ændre på dette. Ømme og spændte muskler afspændes når du ruller på dem samtidig med at du udfører bindevævsmassage. Foamrollers fås i mange farver og forskellige design samt blødhed/hårdhed varierer. Find den du synes er mest behagelig for dig.

Rent praktisk placere du dig ovenpå foamrolleren og ruller hen over musklen. Det kan godt være en ubehagelig fornemmelse de første par gange. Vi har alle prøvet at få massage og heller ikke her er oplevelsen altid lige sjov (læs smertefri).


Ved brugen af en foamroller er det muligt at opnå en dybdegående muskelvævsmassage. Denne dybdegående muskelvævsmassage kaldes Self-Myofascial Release (SMR). Således kan du selv behandle ømme og spændte muskler ved at løsne bindevævet omkring. Hos SKLZ.dk har vi gjort det endnu lettere for dig, at medbringe din foamroller, da vi har en travel edition (massagebar og barrel roller) som ikke fylder meget i din taske. 


Foamrolling er en billig løsning og er blevet meget populært.

Der foreligger endnu ikke videnskabelig dokumentation for effekten af foramrolling. Dog antages det at have en lang række positive effekter på nervesystemet, led og muskler. Foamrolling har ingen negative effekter på styrken i muskulaturen.


Gevinsten ved foamrolling kort fortalt

 - Ømhed fra vævet omkring musklen nedsættes

 - Korrigerer muskel-ubalancer

 - Øger ledbevægeligheden

 - Ændrer spændingen i musklen

 - Forbedrer nervernes evne til at ’tænde’ musklen

 - Opretholder musklens (funktionelle) længde

 - Øger blodcirkulationen


SKLZ Massage Bar

  • Varenummer: APD-MSGBR-04
  • Lager status: På lager
  • 269,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 215,20 DKK