Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

HURTIG LEVERING
Vi leverer fra dag-til-dag

KÆMPE UDVALG
Stort udvalg af energiprodukter

AFHENT I VORES BUTIK
Spar fragten ved afhentning

KUNDESERVICE
Ring til os: +45 71 99 07 74

SKLZ AccuStick

AccuStick

Massageredskab som, hjælper dig til at restituere hurtigere og med accusticks smarte design, er det muligt, at masserer alle steder på kroppen.


 - Effektiv trigger point release

 - Kan bruges til alle muskelgrupper

 - Effektivt med dette specielle design

 - Let og transportabel - kan bruges overalt


AccuStick fra SKLZ er et massageredskab der giver lettelse i spændte og ømme muskler.


Kurver, hjørner og endepunkterne er designet til, at massere muskler og påvirke trigger punkter. AccuStick’s unikke form gør det let, at massere selv de mest besværlige steder på kroppen.


Triggerpoint massage med massageredskab


Triggerpunkter er små knuder som udvikler sig i en muskel når den er skadet eller overbelastet. Disse små knuder afhjælpes ved, at bruge triggerpoint massageredskaber, som lindrer muskelsmerter og smerter på ømme områder.


Triggerpoint massageredskaber bruges på et af dine ømme triggerpunkter, masser i små cirkler eller tilfør kompression ved at holde massageredskabet i ro og trække vejret, samtidig med du forsøger at slappe af omkring triggerpunktet. Presset sætter gang i blodcirkulationen og ilt tilstrømningen og øger derved din mobilitet og lindrer smerter.


Ved triggerpunktmassage trykker behandleren eller massageredskabet let eller dybt på triggerpunkter i kroppens muskler og bindevævet omkring dem. Denne trykken påvirker kroppens nervesystem og får kroppen til, at udskille forskellige stoffer (endorfin, histamin osv.). 


Disse stoffer lindrer smerter, gør musklerne smidige og gør det lettere for væske, at strømme gennem blodkarrene.

I kroppens spændte muskelfibre ligger der er net af hyper sensitive og ømme punkter (triggerpunkter) og disse er en meget udbredt årsag til smerter udløst fra bevægeapparatet.


SKLZ AccuStick

  • Varenummer: ACST-001
  • Lager status: På lager
  • 179,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 143,20 DKK