fbpx
Vælg en side

PRODUCENTER

Her finder du en oversigt over alle producenter der forhandles hos Gaiasport.


Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 500,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

Om SKLZ

SKLZ er en amerikansk producent af træningsudstyr til styrketræning og fitness. SKLZ laver også udstyr til fodbold, basketballudstyr, træningsudstyr til golf, tennis og meget andet sport. SKLZ er til privatpersonen, klubben, foreningen og skolen, der ønsker sportsudstyr i den bedste kvalitet og med bevist gavnlig effekt.

Find SKLZ produkter i vores kategorier

Fitness

– Fodbold

Basketball

Golf

Outdoor

 

Om GU Energy

GU Energy er særligt kendt for deres energi produkter: energi geler, chews, energi vingummi, vafler, energipulver og elektrolyt tabs. GU energy er særlig brugt af motionister, der dyrker maraton løb, cykling, fodbold, håndbold, fitness, triatlon og styrketræning. Atleter verden over kender GU Energy for deres velsmagende produkter i allerhøjeste kvalitet.

Om ZONE3

Zone3 er en engelsk producent af sportsbeklædning med fokus på triatlon og dets discipliner: løb, cykling og svømning. Zone3 laver våddragter, tri suits, cykel- og løbetøj i højeste kvalitet. Det rigtige sportstøj kan være med til at forbedrede din præstation ved et maraton, triatlon eller iron man konkurrence.

Om Harbinger

Harbinger er en amerikansk producent af træningsudstyr til styrketræning og fitness. Harbinger har et fokus på træningsudstyr som træningshandsker, træningsbælter, knæ wraps, yogamåtter, løfte greb, wristwraps, og div. greb til vægtstænger samt manchetter. Pas på dine knæ, håndled, lænd og hænder med styrketræningsudstyr i den bedste kvalitet fra Harbinger.

Om Beet It Sport

Beet It Sport er et brand med fokus på energi- og sportsernæring baseret på rødbeder. Rødbedens høje indhold af nitrat har en beviselig gavnlig effekt på motionister og atleters iltoptag. Med rødbedesaft som en del af din kostplan kan du forbedre din udholdenhed. Beet It laver rødbedebaserede produkter så som økologisk rødbedejuice, rødbedeshots og energibarer med rødbede. Beet It Sport er et subbrand hos den engelske juice producent James White.

Om Gemini Lights

Gemini Lights er en canadisk producent af cykellygter til cykling og mountainbike. Gemini Lights har et fokus på lygter (både for- og baglygter), der kan bruges både til fritids og professionel brug. Lygterne er exceptionelle til at oplyse mørk skov på din MTB og dunkle bygader på en morgen- eller aftentur på cyklen.

Om Triggerpoint

Triggerpoint er en amerikansk producent af rekreationelt- og massageudstyr i højeste kvalitet. Triggerpoint har et stor fokus på foam rollere, massagebolde, massagepinde og andet udstyr til massage og kropsterapi. Med udstyr fra Triggerpoint kan du opnå en krop og sind i balance, forebygge skader og forkorte din restitution. Produkterne anbefales til motionister og atleter, der dyrker løb, cykling, triatlon, styrketræning, fitness, fodbold, håndbold, basketball eller anden sport.

Om NUUN

NUUN er en amerikansk producent af drikketabs til motionister og atleter, der dyrker løb, cykling, triatlon, styrketræning, fitness, fodbold, håndbold, basketball eller anden sport. NUUNs primære produkter er deres tabs med elektrolytter, der er nødvendige for at forblive hydreret, når man dyrker intens sport eller motion og derfor sveder meget. NUUNs elektrolyt tabs er unikke i det, de var de første til at lave drikketabs næsten uden kalorier.

Om James White

James White er en engelsk producent af juice og andre drikke. James White har blandt andet de rødbedebaserede Beet It produkter og serien ZINGER som består af drikkeshots som chilishots med lime, ingefærshots og shots med gurkemeje. James Whites forskellige drikke anbefales til atleter og motionister, der dyrker løb, cykling, fitness, styrketræning, fodbold, håndbold, basketball eller andet sport som en del af kostplanen for at opnå et energi boost, samt en sund krop og sind.

Om BetterWash

BetterWash er et dansk brand af specielle vaske- og rengøringsprodukter udviklet specielt til sports- og fritidstøj. BetterWash har specialiserede produkter indenfor imprægnering, sportsvask, uldvask, pletfjerner, lugtfjerner og harpiksfjerner til håndboldspillere. BetterWash kan være et effektivt middel hos motionisten der får beskidt tøj ved løb, cykling, fitness, fodbold, håndbold, styrketræning, basketball eller anden motion.

Om Havit

Havit er et brand med elektroniske produkter indenfor lyd. Lyd kan være en væsentlig performancebooster indenfor mange sportsgrene og motion så som løb, cykling, fitness, fodbold, håndbold, styrketræning og basketball. Den rigtige musik i ørene hjælper atleten med at presse sig selv og yde mere. Gaiasport forhandler de bedste headsets og transportable højtalere med bluetooth fra Havit.

Om For Goodness Shakes

For Goodness Shakes er en engelsk producent af proteindrik. Med For Goodness Shakes får du en shake i høj kvalitet, klar til at drikke efter endt træning. Velsmagende, energirig og uden klumper. Anbefales efter du er færdig med løb, cykling, fitness, styrketræning, fodbold, håndbold eller hvad end du dyrker for at holde din kondi ved lige.

Om SaltStick

SaltStick er en af de førende brands i verdenen inden for salttabletter, med SaltStick får du produkter der er kendt og ikke mindst anderkendt blandt forbrugerne.

Oversigt over alle produkter fra SKLZ

Vores producenter

GAIASPORTSPAR OP TIL -70%.

Vi hos Gaiasport har valgt at nedsætte priser på udvalgte produkter. Priserne er banket helt i bund da udløbsdatoen er ved at nærme sig. Mange af varerne kan holde sig langt længere en udløbsdatoen, som forresten på mange af produkterne først er sat helt til sidst på året, så køb dem nu!

GÆLDER KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES*