fbpx

PRODUCENTER

Her finder du en oversigt over alle producenter der forhandles hos Gaiasport.


Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 599,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

Om GU Energy

GU Energy er særligt kendt for deres energi produkter: energi geler, chews, energi vingummi, vafler, energipulver og elektrolyt tabs. GU energy er særlig brugt af motionister, der dyrker maraton løb, cykling, fodbold, håndbold, fitness, triatlon og styrketræning. Atleter verden over kender GU Energy for deres velsmagende produkter i allerhøjeste kvalitet.

Om Beet It Sport

Beet It Sport er et brand med fokus på energi- og sportsernæring baseret på rødbeder. Rødbedens høje indhold af nitrat har en beviselig gavnlig effekt på motionister og atleters iltoptag. Med rødbedesaft som en del af din kostplan kan du forbedre din udholdenhed. Beet It laver rødbedebaserede produkter så som økologisk rødbedejuice, rødbedeshots og energibarer med rødbede. Beet It Sport er et subbrand hos den engelske juice producent James White.

Om Gemini Lights

Gemini Lights er en canadisk producent af cykellygter til cykling og mountainbike. Gemini Lights har et fokus på lygter (både for- og baglygter), der kan bruges både til fritids og professionel brug. Lygterne er exceptionelle til at oplyse mørk skov på din MTB og dunkle bygader på en morgen- eller aftentur på cyklen.

Om James White

James White er en engelsk producent af juice og andre drikke. James White har blandt andet de rødbedebaserede Beet It produkter og serien ZINGER som består af drikkeshots som chilishots med lime, ingefærshots og shots med gurkemeje. James Whites forskellige drikke anbefales til atleter og motionister, der dyrker løb, cykling, fitness, styrketræning, fodbold, håndbold, basketball eller andet sport som en del af kostplanen for at opnå et energi boost, samt en sund krop og sind.

Om Havit

Havit er et brand med elektroniske produkter indenfor lyd. Lyd kan være en væsentlig performancebooster indenfor mange sportsgrene og motion så som løb, cykling, fitness, fodbold, håndbold, styrketræning og basketball. Den rigtige musik i ørene hjælper atleten med at presse sig selv og yde mere. Gaiasport forhandler de bedste headsets og transportable højtalere med bluetooth fra Havit.

Om SaltStick

SaltStick er en af de førende brands i verdenen inden for salttabletter, med SaltStick får du produkter der er kendt og ikke mindst anderkendt blandt forbrugerne.

Vores producenter