fbpx

Om os

For mere info læs nedenfor

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-

Prisgaranti
Altid bedste pris

Om Gaia Sport

Gaia Sport hjælper dig til at tage din sport og sundhed til nye niveauer.

Hos Gaia Sport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr, drikkevarer og fødevarer. Gaia Sport har en lang række førende og innovative brands indenfor kategorierne sportsernæring, sportsudstyr, drikkevarer og fødevarer. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske. Dette betyder, at der altid bør være plads til vores produkter hos ambitiøse og innovative forhandlere.

 

Vores produkter hjælper dig hele vejen til en sund og optimal træning. Super smagfulde juicer og smoothies til hydrering, suppleret undervejs i din træning af tabs fulde af elektrolytter til din drikkedunk og diverse inden for energibarer, vafler, geler og chews til en god bund i maven. Inden for træningsudstyr har vi skummet fløden og udtaget det bedste af det bedste til vores sortiment. Og når du så har trænet igennem, har vi effektive produkter til sportsvask og lugtfjerning.

 

Gaia Sport  har hovedkontor i Trige nær Aarhus, hvor vores lager er og salgskontor i skønne Hillerød. Vores brands distribueres eksklusivt i Skandinavien til de førende forhandlere indenfor hver kategori – uanset branche.

Vores producenter