Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Om Gaia Sport

Gaia Sport hjælper dig til at tage din sport og sundhed til nye niveauer.


Hos Gaia Sport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr, drikkevarer og fødevarer. Gaia Sport A/S har en lang række førende og innovative brands indenfor kategorierne sportsernæring, sportsudstyr, drikkevarer og fødevarer. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og - så vidt muligt - naturlige og økologiske. Dette betyder, at der altid bør være plads til vores produkter hos ambitiøse og innovative forhandlere.


Vores produkter hjælper dig hele vejen til en sund og optimal træning. Super smagfulde juicer og smoothies til hydrering, suppleret undervejs i din træning af tabs fulde af elektrolytter til din drikkedunk og diverse inden for energibarer, vafler, geler og chews til en god bund i maven. Inden for træningsudstyr har vi skummet fløden og udtaget det bedste af det bedste til vores sortiment. Og når du så har trænet igennem, har vi effektive produkter til sportsvask og lugtfjerning.


Gaia Sport A/S har hovedkontor i skønne Silkeborg og har desuden salgsselskab I både Sverige og Norge, samt er repræsenteret af agenter I Finland. Vores brands distribueres eksklusivt i Skandinavien til de førende forhandlere indenfor hver kategori – uanset branche. Gaia Sport blev startet som et B2B selskab, men har siden 2018 solgt direkte til brugeren via vores hjemmeside, der er i konstant udvikling og med et voksende varesortiment.