Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

HURTIG LEVERING
Vi leverer fra dag-til-dag

KÆMPE UDVALG
Vi har alt i energiprodukter

AFHENT I VORES BUTIK
Spar fragten ved afhentning

KUNDESERVICE
Ring til os: +45 71 99 07 74

GRATIS LEVERING
Ved køb over 399,-

Mød os

Eventkalender 2018-2019

Mød Gaia Sport til sports events med gode produkter som altid og super tilbud14.-15. november Nordic Organic Food Fair / Malmø Messen

Den eneste messe i Norden for økologisk mad og drikke.  
Tidligere events21. maj Royal Run, Aarhus

Expo 19.-20. maj

Vær med til at fejre Kronprinsens 50-års fødselsdag ved at deltage i Royal Run løbet 2. pinsedag. Løbet finder sted i Danmarks fem største byer, hvor du kan vælge mellem at løbe One Mile på 1,609 km eller 10 km. Kronprinsen starter dagen med One Mile i Aalborg, derefter løber han One Mile i Aarhus, Esbjerg og Odense, for at slutte af med 10 km i København/Frederiksberg. Der er masser af underholdning undervejs og der findes løbskategorier både for hurtige løbere og motionister, for familier og for børn.   13. maj Telenor Copenhagen Marathon

Expo 10.-13. maj

Et ægte citymaraton på en flad rute igennem Københavns og Frederiksbergs gader. Ruten bevæger sig langs Indre Bys charmerende, historiske bygninger og moderne, skandinavisk arkitektur. Dernæst igennem Østerbros eksklusive og børnevenlige kvarter, Nørrebros multikulturelle sansebonbardement, videre igennem yndige Frederiksberg med smukke alléer og velholdte haver og endelig igennem Vesterbros hippe og rå bydel.   

Vi har fundet vores bedste produkter frem for at hjælpe dig til den bedst mulige løbeoplevelse. Vi kommer med stærke produkter såsom Nuun tabs til drikkedunken, der sørger for at holde din væskebalance god hele vejen og GU gel og chews til at booste din energi. Husk at tage gel eller chews allerede før du starter løbet! Tager du dem først når du mærker at du mangler energien, er det allerede for sent til at holde din energi jævnt oppe hele vejen.
13. maj Grejsdalsløbet

Expo 12.-13. maj

Vi ser frem til at møde flere seje cykelentusiaster ved Vejles smukke cykelevent, hvor du kan vælge imellem ruter på 35 km, 85 km, 140 km, 185 km og 220 km igennem det fantastiske, kuperede landskab omkring Vejle. Grejsdalsløbet har en række af Danmarks bedste og mest udfordrende bakker. Den længste rute på 220 km byder på ikke mindre end 27 nummererede bakker og mere end 2500 højdemeter. Mållinjen ligger på toppen af den vildeste stigning "Vejles I'Angliru" (Gl. Kongevej/Chr. Winthers Vej). Ruten på 35 km er en ny familierute. Den byder på to lidt stejle bakker og to ikke så stejle bakker og et depot efter ca. 15 km.
 
Vi møder stærkt op med vores bedste produkter til cykelløb. Mangler du en god cykel? Husk at vi sælger top-kvalitetscykler fra Kross i shoppen ;-).
5. maj Lillebælt Halvmarathon 

Vi glæder os til at møde de friske løbere til Lillebælt Halvmarathon. Kom og se vores gode tilbud, få en smagsprøve og få en rabatkode til dit næste køb på vores webshop!

I år starter ruten i Middelbart, løber ned ad Havnegade, over den gamle bro og langs med vandet på Jyllandssiden. Her er den smukkeste udsigt over Lillebælt, før ruten løber ind under Den Gamle Lillebæltsbro. På Kystvejen ind mod Fredericia står publikum klar med fuld opbakning til løberne, med musik, underholdning og ny High Five Zone. Igennem Fredericias gågade mærker man feststemningen, før turen går tilbage over broen og slutter igen ved Lillebæltshallerne i Middelfart. 10.-11. marts Copenhagen Bikeshow

Tak for et velbesøgt show, hvor der var rigtig mange begejstrede cykelentusiaster igennem vores bod. Vi havde lækre smagsprøver af GU Chews og solgte et hav af dem. De smager bare godt! Lækker blød, engelsk vingummi pakket med energi til de lange ture.  


Vores stand på Copenhagen Bike Show 2018                 Kunder ved vores stand på Copenhagen Bike Show 2018