Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Rødbedejuice

Bruger du rødbedejuice eller andre kilder til nitrater til at optimere din træning og sportspræstationer?

Ellers burde du måske overveje det. Forskning viser nemlig, at et højt indtag af naturlige kilder til nitrat op til en sportspræstation mærkbart øger tilførslen af ilt til musklerne, øger blodgennemstrømningen og gør musklernes sammentrækninger kraftigere. 

Beet It Sport er kendt blandt elitesportsfolk for at styrke performance

Beet It Sport garanterer for indholdet af nitrat i alle produkterne. Nitrat er kendt for at:

  • Øge iltoptagelsen
  • Effektivisere træningen
  • Fremskynde restitutionen
  • Understøtte højere intensitet i længere tid

Smagen af rødbedejuice

Beet It leverer rødbedejuice i flere smagvarianter. Rødbedejuice, som er lavet af ren, friskpresset rødebedesaft, har naturligt en sød og jordagtig smag. For at neutralisere den kraftige jordsmag lidt er der tilsat 2% citronsaft i Beet It Sport shot 70 ml. Beet It Sport Nitrate 3000 består derimod af en 100% ren rødbedesaft. Der ingen konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer i Beet It Sport juicerne. Et glas rødbedejuice kan tælle som en af de seks stykker frugt og grønt om dagen, som anbefales af de danske sundhedsmyndigheder.  

Næringsindhold i rødbedejuice

Næringsindholdet i vores juicer varierer selvfølgelig imellem de forskellige juicer. Men generelt byder vores juice af rødbede på begrænsede mængder kulhydrat samt sunde næringsstoffer som natrium, kalium, vitamin A, B6 og C, calcium, magnesium, jern og betydelige mængder nitrat. Nitrat er det afgørende sportsfremmende stof i Beet It Sport-juicerne, idet nitratet øger iltoptagelsen i blodet. Kroppen omdanner nitrat til nitrit, som påvirker blodårernes yderste forgreninger, så der strømmer mere ilt til. Resultatet er en bedre præstationsevne under krævende konditionstræning. Beet It Sport er de eneste rødbedeprodukter på markedet med en garanteret mængde nitrat i.

Beet It er rødbedejuice fra den førende engelske juicefabrikant James White

James White er et engelsk brand, der ikke bare laver friskpresset juice, men også koncentrerede shots af juice tilsat opkvikkere som ingefær, gurkemeje og chili – Zingers, kalder de dem. James White er producenten bag kendte mærker som Big Tom tomatjuice, som er ideelt i en Bloody Mary; Great Uncle Cornelius, som er friske juicer med et ekstra intens smag fra blandt andet citron og ingefær; Beet It rødbedejuice og Beet It Sport, som er koncentrerede shots af rødbedesaft til atleter. Hovedparten af deres udvalg er baseret på økologisk frugt, bær og grøntsager. Gaia Sport anbefaler deres udvalg af lækre æblejuicer. Find din favorit blandt varianterne og husk endelig at smage deres rødbedejuicer, som er kendt blandt atleter for at øge kroppens iltoptag under sport.

Serveringsforslag

Rødbedejuice har en intens og knap så sød smag som mange sædvanlige juicer. Rødbedejuice kan sagtens nydes alene, f.eks. til morgenmaden - gerne afkølet. Men her er et par andre forslag, hvis du har lyst til at prøve noget nyt: 

  • Brug rødbedejuice som en ingrediens i smoothie
  • Bland med andre frugt- og grøntsagsjuicer såsom æble-, gulerod- eller appelsinjuice. Husk smagsgivere som ingefær, hindbær og mynte.
  • Blend rødbedejuice med appelsinjuice og en god håndfuld friske mynteblade. Server kold med isterninger. 
  • Bland et glas rødbedejuice med ¼ ananas, 2 stænger selleri, ½ agurk, saft fra 1 citron og et lille stykke ingefær. Ananas indeholder bromelain, der er et enzym, der hjælper med at nedbryde protein og er antiinflammatorisk.
Giv kroppen et opløftende pift Den nærende og sunde rødbejdejuice fås nu med et snert af ingefær. Denne Beet It økologiske rødbedejuice, er lavet med presset ingefærjuice, ikke smagsstoffer, der giver juicen en lækker, blød, varm og krydret smag. Endvidere er en lille mængde økologisk gule..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Beet It Rødbedejuice med ingefær, økologisk - 750ml
Ikke på lager
Denne Beet It økologiske rødbedejuice, er lavet med presset ingefærjuice, ikke smagsstoffer, der giver juicen en lækker, blød, varm og krydret smag. Endvidere er en lille mængde økologisk gulerodsjuice tilsat, der gør den en smule sødere i smagen. En juiceoplevelse ud over det sædvanlige E..
42,00 DKK
Ekskl. Moms:33,60 DKK
Økologisk rødbedejuice fra Beet It Den velsmagende økologiske rødbedejuice, er drikke klar. Rødbedejuicen er produceret ved en fremstillingsproces der er forædlet til perfektion af erfaring, af den førende Engelske producent James White.Unik smagsoplevelseDen kendte rødbedejuice har en læk..
42,00 DKK
Ekskl. Moms:33,60 DKK
Fantastisk Rødbedejuice fra Beet It En sund, nærende og velsmagende økologisk rødbedejuice, der er det perfekte valg, til dig der har en sund levestil. Rødbedejuicen er ekstremt sund, den balancerer blodtrykket, øger udeholdheden ved fysisk aktivitet og fremragende til at reducere infla..
42,00 DKK
Ekskl. Moms:33,60 DKK
Den ultimative bekvemmelighed, når det kommer til rødbedejuice.Hvis du vil have alle fordelene ved at drikke rødbederjuice, men uden at skulle drikke store mængder, så er vores 70 ml. koncentreret rødbeder shot noget for dig.En fantastisk morgenmad drikker til på fartenIngen tilsætningsstoffer eller..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Go Harder, Last Longer Beet It Sport Nitrate 3000 drink giver dig det maksimale udbytte af nitrat, i en lille væskevolume. Nitrate 30000 er det mest foretrukne produkt af elite sportsfolk og atleter verden over. Beet It Sport indeholder minimum 3000 mg nitrat og 7 serveringer. En 35 ml dosis in..
39,95 DKK
Ekskl. Moms:31,96 DKK
Beet It Sport Rødbedeshot - Nitrate 400 - 70ml Beet It Sport Rødbedeshot - Nitrate 400 - 70ml
Populær
Elitesportens hemmelighed kan nu også blive din hemmelighed. Forbedrer din udholdenhed med op til 15-20%. SPORT Nitrat 400 er det eneste nitrattilskud, der leverer mindst 400 mg natriumnitrat pr. shot. Boost din performance - tag et shot med SPORTBeet It SPORT Nitrate 400 er en koncentreret og ..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)