Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Økologisk Rødbedejuice

Økologisk rødbedejuice fra Beet It

Beet It Den økologiske rødbedejuice blandes med 10% æblesaft for at glatte den jordnære eftersmag af rødbeder og skabe en rigtig lækker drink.

Rødbeder rangere ikke højt på de flestes kostvaner og ideen om at drikke rødbedsaft ophidser sandsynligvis ikke de fleste for meget, men denne fantastiske dyb lilla juice, med en overraskende sød og lidt jordet men rig smag, er en god drink til alle lejligheder.

Vores økologiske rødbedeshots er et 70 ml shot af koncentreret økologisk rødbedesaft (98%), tilsat koncentreret økologisk citronsaft (2%). Der er ikke tilsat konserveringsmidler. Vælg et produkt nedenfor for at finde ud af mere!

Giv kroppen et opløftende pift Den nærende og sunde rødbejdejuice fås nu med et snert af ingefær. Denne Beet It økologiske rødbedejuice, er lavet med presset ingefærjuice, ikke smagsstoffer, der giver juicen en lækker, blød, varm og krydret smag. Endvidere er en lille mængde økologisk gule..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Beet It Rødbedejuice med ingefær, økologisk - 750ml
Ikke på lager
Denne Beet It økologiske rødbedejuice, er lavet med presset ingefærjuice, ikke smagsstoffer, der giver juicen en lækker, blød, varm og krydret smag. Endvidere er en lille mængde økologisk gulerodsjuice tilsat, der gør den en smule sødere i smagen. En juiceoplevelse ud over det sædvanlige E..
42,00 DKK
Ekskl. Moms:33,60 DKK
Økologisk rødbedejuice fra Beet It Beet It’s økologiske rødbedejuice er klar til brug. Den økologiske rødbedejuice produceres ved en innovativ fremstillingsprocess af den førende Engelske producent, James White.  Rødbedejuice giver en unik smagsoplevelseEn fabelagtig økologisk rø..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Økologisk rødbedejuice fra Beet It Den velsmagende økologiske rødbedejuice, er drikke klar. Rødbedejuicen er produceret ved en fremstillingsproces der er forædlet til perfektion af erfaring, af den førende Engelske producent James White.Unik smagsoplevelseDen kendte rødbedejuice har en læk..
42,00 DKK
Ekskl. Moms:33,60 DKK
Fantastisk Rødbedejuice fra Beet It En sund, nærende og velsmagende økologisk rødbedejuice, der er det perfekte valg, til dig der har en sund levestil. Rødbedejuicen er ekstremt sund, den balancerer blodtrykket, øger udeholdheden ved fysisk aktivitet og fremragende til at reducere infla..
42,00 DKK
Ekskl. Moms:33,60 DKK
Den ultimative bekvemmelighed, når det kommer til rødbedejuice.Hvis du vil have alle fordelene ved at drikke rødbederjuice, men uden at skulle drikke store mængder, så er vores 70 ml. koncentreret rødbeder shot noget for dig.En fantastisk morgenmad drikker til på fartenIngen tilsætningsstoffer eller..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)