Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Juiceshots

Vores Zinger juiceshot sortiment tilbyder noget helt nyt - to spændende og smagsfulde shots, kombination af duft og ild.

Små drikke shots med en stor zing!

Den organiske Ingefær Zinger tilbyder noget nyt og virkelig anderledes - et lækkert koffeinfri alternativ til en espresso for at vække dig. Dette økologisk ingefærshot og fremstillet af den ægte vare (26% presset ingefær, 57% æblesaft (ikke fra koncentrat) og vand).

Vores gurkemeje Zinger er et nyt og overraskende lækkert alternativ til de gurkemeje produkter, der i øjeblikket tilbydes. Vi presser gurkemejerne i Suffolk og har tilføjet sort peber, citron og en lille strejf af chili for at give Zingen. Disse shots har virkelig ramt plet!

De økologiske Ginger Zingers er Soil Association certificeret økologisk.

Den ultimative bekvemmelighed, når det kommer til rødbedejuice.Hvis du vil have alle fordelene ved at drikke rødbederjuice, men uden at skulle drikke store mængder, så er vores 70 ml. koncentreret rødbeder shot noget for dig.En fantastisk morgenmad drikker til på fartenIngen tilsætningsstoffer eller..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Beet It Sport Rødbedeshot - Nitrate 400 - 70ml Beet It Sport Rødbedeshot - Nitrate 400 - 70ml
Populær
Elitesportens hemmelighed kan nu også blive din hemmelighed. Forbedrer din udholdenhed med op til 15-20%. SPORT Nitrat 400 er det eneste nitrattilskud, der leverer mindst 400 mg natriumnitrat pr. shot. Boost din performance - tag et shot med SPORTBeet It SPORT Nitrate 400 er en koncentreret og ..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Vågn op med et stort ZING! Zinger kommer i fire livlige varianter, der differentierer sig fra de andre på markedet. Med deres hver især unikke, intense og ekstrem forfriskende smag, er Zinger en super god, opkvikkende og sund måde at starte dagen på. Har du lyst og mod på at prøve noget nyt og ande..
14,95 DKK
Ekskl. Moms:11,96 DKK
Vågn op med et stort ZING! Zinger kommer i fire livlige varianter, der differentiere sig fra de andre på markedet. Med deres hver især unikke, intense og ekstrem forfriskende smag, er Zinger en super god, opkvikkende og sund måde at starte dagen på - den intense og skarpe Lime Chili drink skill..
14,95 DKK
Ekskl. Moms:11,96 DKK
Vågn op med et stort ZING! Zinger kommer i fire livlige varianter, der differentiere sig fra de andre på markedet. Med deres hver især unikke, intense og ekstrem forfriskende smag, er Zinger en super god, opkvikkende og sund måde at starte dagen på - og så skiller Xtra Ginger fårene fra bukkene.&nbs..
14,95 DKK
Ekskl. Moms:11,96 DKK
Vågn op med et stort ZING! Zinger kommer i fire livlige varianter, der differentierer sig fra de andre på markedet. Med deres hver især unikke, intense og ekstrem forfriskende smag, er Zinger en super god, opkvikkende og sund måde at starte dagen på.  Er du frisk på et shot ingefær? Den æg..
14,95 DKK
Ekskl. Moms:11,96 DKK
Viser 1 til 6 af 6 (1 sider)