Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.
Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 399,-
Prisgaranti
Altid bedste pris

GU Energy Drink Mix - Lemon Berry - 30 serv. Can

GU Energy Drink Mix - Lemon Berry - 30 serv. Can
GU Energy Drink Mix - Lemon Berry - 30 serv. Can
  • Lagerstatus: På lager
  • Varenummer: 124403
299,00 DKK
Ekskl. moms: 239,20 DKK

GU Energy Drink Mix med smag af citron og blandede bær

GU Energy Drink Mix er lavet til atleter, der har brug for at optimere deres væskeoptag før, under og efter sport. Opblandet i vand giver pulveret en sportsdrik med en mild og frisk smag, der optages hurtigt i kroppen. GU Energy Drink Mix indeholder en blanding af elektrolytter og kulhydrater, som understøtter en god væskebalance.


Sådan blander du GU Energy Drink Mix til en velsmagende og sund sportsdrik

Blan 2 skefulde Drink Mix pulver (i alt 28 g) med 475 ml vand. 

Ryst godt.

Drik efter behov før træning og drik 600-900 ml pr time under træning og konkurrence.    


Hvorfor skal jeg bruge ekstra kulhydrat i forbindelse med træning?

Kulhydrat er kroppens mest tilgængelige brændstof. Kulhydrat indtages i forbindelse med sport for at fylde glykogendepoterne efter træning eller for at holde dem fyldte under træning. Det hjælper på restitutionen og præstationsevnen. Det gælder både i styrketræning med vægtløft og lignende, hvor man gerne vil opbygge muskelmasse, og i udholdenhedssport - aerob træning - som cykling, løb og svømning, hvor energiniveauet løbende skal holdes ved lige for den bedste præstation.

I sport supplerer man typisk med druesukker (dextrose), som er meget sødt i smagen, eller med maltodextrin, som er mere neutral i smagen og optages lidt hurtigere.