Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.
Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 399,-
Prisgaranti
Altid bedste pris

GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 8 Orange

GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 8 Orange
-43 %
GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 8 Orange
  • Lagerstatus: På lager
  • Varenummer: GU Hydration Drink Tabs Tilbudspakke x 8 Orange
199,00 DKK
352,00 DKK
Ekskl. moms: 159,20 DKK

Spar penge på drikketabs med denne lækre pakke. Her får du 8 rør med drikketabs til en super skarp pris.

Indeholder:

  • 8 x GU Hydration Drink Tabs - Orange
  • 1 stk. GU Drikkedunk


En dejlig frisk elektrolyt-tablet med smag af appelsin

GU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til at opretholde din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning. Dette er vel og mærke med kun 10 kcal per fyldt drikkedunk. GU Drink tabs er en brusetablet, dvs. den skal opløses i vand i en drikkedunk. Kan drikkes efter tabletten er opløst. Hvert rør indeholder 12 tabletter.

Hvorfor anvende GU Drink Tabs?

Fordi det er bedre end rent vand under træning og konkurrence, da GU Energy drikke tabs er i stand til at bevare hydreringen i kroppen. I tabletterne er der en unik formel af fruktose og elektrolytter med natrium og kalium, hvis naturlige egenskaber hjælper din krop med at bevare væske. Det er samlet set en langt bedre form for hydrering end vand alene. For sportsudøveren er drikkevarer med elektrolytter ekstremt vigtige ift. at sikre en ordentlig hydrering. Drink tabs fungerer som en katalysator til at hjælpe din krop med at bevare væske og salte, som er nødvendige for, at dine muskler kan arbejde optimalt.

Hvis du typisk blot ville tage fat i en flaske med vand, så prøv GU drink tabs og mærk forskellen!


Hvad indeholder brusetabletterne?

I GU tabletterne er der kun det, som du skal bruge - intet kunstigt eller overflødigt. Tabletterne er meget kalorielette, kun 10 kcal per serving, som er fra den naturlige fruktose, der sikrer dig en bedre og hurtigere væskeoptagelse end tilsvarende produkter uden kalorier. Derudover består tabletterne af elektrolytter og mineraler (natrium og kalium) i den optimale sammensætning. GU drink tabs er naturligt sødet, hvilket er unikt, sammenlignet med lignende produkter, som ofte er kunstigt sødet. Det naturlige planteekstrakt Stevia giver en meget autentiske og let smag. Alle ingredienser er veganske.

Hvordan bruger jeg dem?

GU drikke tabs anvendes til at sikre et optimalt væskeoptag, ikke bare i træningen og konkurrencen, men i ugerne før og efter en hård workout. Brug GU når du vil forberede, forbedre eller restituere. Opløs 1 tablet i ca. 0,5 L vand. Når du putter tabletten i drikkedunken skal den stå og bruse færdig et kort øjeblik (vent med at sætte drikkedunkens låg på, da der ellers kan blive overtryk i flasken).