Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Stroopwafel

GU Energy Stroopwafel har en optimal mængde aminosyrer, elektrolytter og kulhydrater til de længere træningsture og konkurrence. En Stroopwafel indeholder overraskende mængder af energi. Den er pakket med både hurtige kulhydrater og stivelse, der sørger for en længerevarende energitilførsel.


450 mg aminosyrer pr. vaffel forhaler mental træthed og hjælper til at bibeholde muskelmasse. Med omkring dobbelt så meget salt som i en gennemsnitlig GU Gel, er Stroopwafel ideel til de lange ture på cykel eller under løb. Salte og elektrolytter sørger for erstatte de mineraler du mister, når du sveder. Dermed opnår du bedre væskebalance, fordi kroppen bedre kan optage og udnytte det vand, du drikker.

Vis:
Sorter efter:
GU Stroopwafel Campfire S'mores -50% Pt. ikke på lager

GU Stroopwafel Campfire S'mores

GU Energys nye Stroopwafel med smag af ristede skumfiduser e..

9,95 DKK 5,00 DKK
Ekskl. Moms: 4,00 DKK

GU Stroopwafel Caramel Coffee

GU Energys nye Stroopwafel med smag af karamel og kaffe er u..

9,95 DKK 5,00 DKK
Ekskl. Moms: 4,00 DKK

GU Stroopwafel Salty's Caramel

GU Energys nye Stroopwafel med smag af havsalt og karamel er..

9,95 DKK 5,00 DKK
Ekskl. Moms: 4,00 DKK
Om GU Energy Stroopwafel

GU Stroopwafel giver dig hurtig energi så du kan yde dit bedste 

Hos GU Energy har man gentænkt den klassiske energibar med denne geniale ”energivaffel” Stroopwafel. GU Stroopwafel er en energibar i form af en let-fordøjelig, velsmagende vaffel. GU Energy Stroopwafel er lavet som en original hollandsk stroopwafel (”sirupvaffel”), der består at to tynde vafler lagt sammen med sirup. GU Stroopwafel indeholder lynhurtig energi, som kun optages minimalt langsommere end GU Gels og Chews. Samtidig giver den lidt at tygge på til den lille sult og smager skønt.   

 

Smagsvarianter med og uden koffein og gluten

Ligesom med deres andre produkter, har GU Energy gjort rigtig meget ud af den gode smag. Vi har smagsvarianter med chokolade, karamel, kaffe, skovbær og ikke at forglemme ingefær, der får GU Stroopwafel Gingerade til at minde i smag om en frisk og spicy ingefærsmåkage. Smagsvarianterne Wild Berries og Salted Chocolate er desuden glutenfri, mens Salty's Caramel og Salted Chocolate er uden koffein - men med et ekstra indhold af natrium (salt).