Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.
Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage
Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 399,-
Prisgaranti
Altid bedste pris

GU Energy Gel beholder

GU Energy Gel beholder
GU Energy Gel beholder
  • Lagerstatus: På lager
  • Varenummer: 124119
59,00 DKK
Ekskl. moms: 47,20 DKK

Smart energi beholder skabt af GU i samarbejde med Hydrapak

GU samarbejdede med naboen Hydrapak, for at designe en tilpasset flaske, udført som en blød beholder med højflow mundstykke. Det gør vores GU brændstof til lange distancer mere bekvemmelig og mindre klæbrig. Flasken har plads til 5 energi-portioner (150 ml) og har afmærkninger på bagsiden, der hjælper dig med at udmåle dine doseringer.

  • Fyld GU Energi Gel flasken med indholdet fra vores brede sortiment af GU energigeler.
  • Designet til GU geler og GU roctane geler
  • Kan vaskes (opnå bedste resultat ved at ligge flasken i varmt vand inden den vaskes med sæbe)


Hvordan anvender jeg GU energi gel flasken?

Det er meget simpelt. Inden længerevarende fysisk aktivitet fylder du flasken op med 5 GU geler eller GU roctane geler (eller mindre, alt efter hvor meget energi du har brug for). Tag den første dosering (svarende til 1 gel) 5 minutter inden du skal igang med at være aktiv og herefter en dosering hver 45. minut, mens du fortsat er aktiv. Du kan også vælge at tage hyppigere, men mindre slurke fra flasken under hele aktivitetsperioden. 

Med Gu energi gel flasken slipper du for fedtede fingre, at skulle slæbe på affald og har en nem måde at opbevare og tilgå dine geler.