Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Energivafler

GU Energy Stroopwafel har en optimal mængde aminosyrer, elektrolytter og kulhydrater til de længere træningsture og konkurrence. En Stroopwafel indeholder overraskende mængder af energi. Den er pakket med både hurtige kulhydrater og stivelse, der sørger for en længerevarende energitilførsel.

450 mg aminosyrer pr. vaffel udsætter mental træthed og hjælper til at bibeholde muskelmasse. Med omkring dobbelt så meget salt som i en gennemsnitlig GU Energi Gel, er Stroopwafel ideel til de lange ture på cykel eller under løb. Salte og elektrolytter sørger for erstatte de mineraler du mister, når du sveder. Dermed opnår du er bedre væskebalance, fordi kroppen bedre kan optage og udnytte det vand, du drikker.

Tank op - med energi fra kvalitets kulhydrater i en velsmagende hollandsk godbid

Præster bedre - med BCAA'er og elektrolytter, som din krop har brug for

Hurtigere klar igen - med BCAA'er til dine muskler

GU Stroopwafel giver dig hurtig energi så du kan yde dit bedste 

Hos GU Energy har man gentænkt den klassiske energibar med denne geniale ”energivaffel” Stroopwafel. GU Stroopwafel er en energibar i form af en let-fordøjelig, velsmagende vaffel. GU Energy Stroopwafel er lavet som en original hollandsk stroopwafel (”sirupvaffel”), der består at to tynde vafler lagt sammen med sirup. GU Stroopwafel indeholder lynhurtig energi, som kun optages minimalt langsommere end GU Gels og Chews. Samtidig giver den lidt at tygge på til den lille sult og smager skønt.   

Smagsvarianter med og uden koffein og gluten

Ligesom med deres andre produkter, har GU Energy gjort rigtig meget ud af den gode smag. Vi har smagsvarianter med chokolade, karamel, kaffe, skovbær og ikke at forglemme ingefær, der får GU Stroopwafel Gingerade til at minde i smag om en frisk og spicy ingefærsmåkage. Smagsvarianterne Wild Berries og Salted Chocolate er desuden glutenfri, mens Salty's Caramel og Salted Chocolate er uden koffein - men med et ekstra indhold af natrium (salt). 

GU Energys nye Stroopwafel med smag af ristede skumfiduser er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energ..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Energys nye Stroopwafel med smag af karamel og kaffe er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi f..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Energys nye Stroopwafel med smag af kokos er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi før dit træn..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Energys nye Stroopwafel med smag af ingefær er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi før dit tr..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Energys nye Stroopwafel med smag af varm chokolade er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi før..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Energys nye Stroopwafel med smag af chokolade med salt er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Stroopwafel Salty's Caramel GU Stroopwafel Salty's Caramel
Populær
GU Energys nye Stroopwafel med smag af havsalt og karamel er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
GU Energys nye Stroopwafel med smag af bær er udviklet til daglig brug, før og under træning, samt til konkurrence. En vaffelbar er dit perfekte  energiboost før din løbetur en tidlig morgen, eller et velsmagende mellemmåltid efter endt arbejdsdag, når du skal have fornyet energi før dit trænin..
12,95 DKK
Ekskl. Moms:10,36 DKK
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)