Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

HURTIG LEVERING
Vi leverer fra dag-til-dag

KÆMPE UDVALG
Stort udvalg af energiprodukter

AFHENT I VORES BUTIK
Spar fragten ved afhentning

KUNDESERVICE
Ring til os: +45 71 99 07 74

GU Gel Caramel Macchiato

Smagsvariant Caramel Macchiato M/koffein 

GU, unikke formler, fantastiske smagsvarianter og mavevenlige geler.


GU energi gels sikrer alle, fra motionist til professionel en 100 kcal dosis af af let fordøjelig, mavevenlig, velsmagende og langvarende energi. Alt hvad pakken indeholder er nøje sammensat, med et eneste formål, at sikre din krop den nødvendige ernæring, så du kan blive ved km efter km, time efter time. GU gel anvendes let og enkelt og der er ikke behov for at sænke fart og tempo under indtagelse.


Hvad indeholder GU gels

Komplekse kulhydrater – GU gels leverer 100 kcal, bestående af maltodextrin og fruktose, så du får både en optimal energioptagelse.


Amino syrer mix – GU har sammensat en unik blanding af amino syrer, som bekæmper muskeltræthed, accellererer kulhydraterne til brugbar energi i kroppen og fastholder dit mentale fokus.

Elektrolytter – som sikrer at du får tilført de nødvendige salte og dermed kan holde en optimal væskebalance og forsinke/undgå kramper.


Koffein – nogle GU Gel smagsvarianter indeholder koffein, mens andre ikke gør.

Vi tilsætter koffein af 2 årsager; det fungerer som et stimuli, der skærper koncentration og svækker den opfattede indsats ved aktiviteten – med andre ord – det føles lettere.


Hvordan anvender jeg GU Gel?

GU indtages 5 min før start på din aktivitet/race og herefter – for hver 45 min. Bemærk at dette er en gns. betragtning – kan være ned til per 30 min. Husk at drikke vand til.


Anvendes både til træning og konkurrence.

Ingredienser
Koffein 40 mg
Indeholder koffein Ja
Næringsindhold (pr. portion)
Energi kcal 100 kcal
Kulhydrat 22,00 g
- heraf sukkerarter 7,00 g
Fedt 0,00 g
Natrium 60 mg
Protein 0,00 g
Kalium 40 mg
Kolli
Antal pr. kolli 24

GU Gel Caramel Macchiato

  • Varenummer: 123939
  • Lager status: På lager
  • 16,50 DKK
  • Ekskl. Moms: 13,20 DKK