Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Chews fra GU

GU Energy Chews er energi i form af bløde vingummier. De er et særdeles populært alternativ til GU Gels, da de anvendes på samme måde og indeholder omtrent samme mængde energi i form af kulhydrater, aminosyrer og elektrolytter. GU Chews giver energi inden for få minutter efter indtagelse og giver dig lidt at tygge på. De behøver ikke at blive indtaget sammen med vand, og de er lette at indtage løbende i mindre portioner.


Èn portion angives som 4 chews. For optimal effekt anbefales det at tage fire chews 5 minutter før start og herefter hvert 45. minut. GU Energy Chews anbefales til løb, cykling, svømning og flere andre sportsgrene.  


GU Chews Blueberry Pomegranate
Populær
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af blåbær o..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
GU Chews Orange GU Chews Orange
Populær
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af appelsin..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
GU Chews Strawberry GU Chews Strawberry
Populær
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af jordbær,..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
GU Chews Watermelon GU Chews Watermelon
Populær
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af vandmelo..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)