Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

HURTIG LEVERING
Vi leverer fra dag-til-dag

KÆMPE UDVALG
Stort udvalg af energiprodukter

AFHENT I VORES BUTIK
Spar fragten ved afhentning

KUNDESERVICE
Ring til os: +45 71 99 07 74

GU Chews Blueberry Pomegranate

GU Energy Chews er skabt til daglig træning og konkurrence. 

Med konsistens som lækre vingummier og naturlig smag af blåbær og granatæble, giver GU Chews et super velsmagende energi boost til din træning.

Boost din træning

Hver portion på 4 stk. chews er pakket med 400mg aminosyrer og 40mg natrium og kalium og dertil 10 g hurtige kulhydrater til en give et øjeblikkeligt kick til kroppen.

Brug dem i din træning 

GU anbefaler at du tager fire chews 5 minutter før træning og derefter 4  stk. for hver 45 minutter. Skyld dem ned med din favorit GU Energy drik eller vand for at absorbere dem optimalt. 

Undgå at ramme muren i din træning 

Når kroppen sveder forsvinder der en del elektrolytter fra kroppen i form af kalium og natrium. For at vedligeholde kroppens væskebalance og opnå den bedste performance i din træning, er det derfor helt afgørende at tilføje de mineraler før og under træning. Et lille skud kulhydrater oven i hatten giver hurtig energi og forsinker, at du "rammer muren" ved at spare på dine glykogen-depoter. I denne optimale formel mindsker aminosyrerne skade på musklerne og mental udkørthed.   

Ingredienser
Indeholder koffein Nej
Ingrediensliste Økologisk tapiokasirup, økologisk sukker, maltodextrin, pektin, GU aminosyreformel (L-leucin, L-valin, L-isoleucin), citronsyre, kaliumcitrat, naturlig aroma, saft fra maquibær (farvestof), fraktioneret kokosolie (MCT), carnaubavoks.
Næringsindhold (pr. portion)
Natrium 40 mg
Aminosyrer 400 mg
Kolli
Antal pr. kolli 18
Doseringsvejledning
Dosering 1 portion: 4 stk. Tag 4 stk. 5 minutter før træning, herefter 4 stk. hver 45. minut.

GU Chews Blueberry Pomegranate

  • Varenummer: 124177
  • Lager status: På lager
  • 32,00 DKK
  • Ekskl. Moms: 25,60 DKK