Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

GU Energy RSS Feed

20 Jun GU Stroopwafel
0 110
GU Stroopwafel - Skabt til daglig brug før og under træning og konkurrence, den nye GU Energy stroopwafel leverer alle de næringsstoffer, der er nødve..
23 Apr Top 10 tips til at undgå problemer med maven under træning
0 1009
Oplever du problemer med maven når du træner? Her har vi samlet de bedste råd til at undgå problemer med maven når du træner. Smerter i muskler og led..
23 Apr Find de bedste energiprodukter til din træning
0 383
Geler, energibarer og sportsdrikke – der er jo et hav af gode og dårlige produkter på markedet, der påstår at øge din performance og restitution under..
20 Apr Hvad gør koffein for min træning?
0 266
Her hos Gaia Sport møder vi mange sportsfolk, der er glade for energiprodukter med koffein – men også mange der frabeder sig al koffein. Kaffe er hygg..
20 Mar Hvilken GU Gel smag foretrækker du?
0 185
Hvilken GU Gel smag foretrækker du? Med 27 smagsvarianter af GU Energy Gels, er der lidt for enhver smag. Runnersworld.com har lavet en god artikel ..
26 Feb Flot placering ved OL
0 97
Viktor Hald Thorup lande på en flot femteplads ved Vinter OL 2018. Resultatet gav Viktor det bedste, individuelle danske resultat ved et vinter-OL...
20 Feb Græskar ingefær smoothie til genoptræning
Simon 0 73
Græskar ingefær smoothie til genoptræning Optimering af din genoptræning handler om korrekt ernæring Så hvad sker der faktisk i din krop, når du træ..
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)