Græskar ingefær smoothie til genoptræning

Optimering af din genoptræning handler om korrekt ernæring

Så hvad sker der faktisk i din krop, når du træner? En masse stress - især til dit muskelvæv og ben. For at opleve fordelene ved denne stress, skal dit væv og ben repareres. Faktisk forekommer de fleste af din krops tilpasninger (også de ændringer, der gør dig hurtigere og stærkere) under genopretning. Sov, spis, træne, genoprette og gentag.

Så hvordan kan du optimere dit opsving? Det er bedst at forbruge let fordøjeligt, leucinerigt protein (valleprotein) sammen med kulhydrater umiddelbart efter din træning. Det er især vigtigt at få kulhydratindtag efter træning, når du planlægger at træne igen inden for 8 timer.

Mens kulhydrater fremmer glycogen-re-syntese, udløser protein og aminosyrer produktionen af ​​insulin i blodbanen, som igen bringer glukose ind i musklen. Forbrug af protein til reparation af muskelpostøvelser er afgørende, men de tilsatte kulhydrater med protein fremmer endvidere genopretningsprocessen.

Today, vi bringer dig til vores faldinspirerede Pumpkin Ginger Recovery Smoothie, lavet med lækre ægte græskar, krystalliseret ingefær og befæstet med vores Vanilla Cream Recovery Drink Mix!

 

Opskriften:

½ kop dåse græskarpuré (græskar er høje i både vitamin C og beta-caroten og tilbyder et immunitetsforøg)
1 frosne bananer
½ kop fuldmælk græsk yoghurt (højt i langsomt fordøjelsesprotein til langsigtet opsving, calcium for knoglestyrke og D-vitamin til calciumabsorption. Det indeholder også probiotika (god-for-dig-bakterier), som hjælper fordøjelsen og fremmer tarmenes sundhed )
1 tsk vaniljeekstrakt
2 scoops GU Vanilla Crème Recovery Drink Mix (en kombination af kulhydrater og hurtig fordøjelse af valleprotein til øjeblikkelig opsving sammen med glutamin for at understøtte det kompromitterede immunsystem og arginin for at forbedre næringsstoffet)
1 spsk af skallet hampfrø (et komplet protein, der er højt i omega-3 fedtsyrer og magnesium)
½ kop krystalliseret ingefær (et vidunderligt krydderi, der indeholder meget potente antiinflammatoriske forbindelser og tilføjer fantastisk smag til fødevarer)
Stænk græskar tærte krydderier
½ kop is
 

Sådan gør du det:

Fremskaffe en Blender Bike.
Drej Iron Maiden volumen til 11 (blender cykler kan være højt).
Tilsæt ingredienser individuelt til Blender Bike. (Husk at stoppe med at trænge, ​​når du fjerner toppen for at tilføje hver ingrediens, medmindre du overvejer at oprydde en træning også.)
Sprint indtil det ser ud og lyder glat.
Cool ned ved at gå for at få et glas. Fyld glas.
Vend pladen til Skatalites og drej musikstyrken ned til 5.
God fornøjelse!
 

Hvis du foretrækker det, skal du bruge en elektrisk blender - bare smid det hele på en gang og blend indtil det er glat.