De fleste af vores kunder kender allerede vores Beet It Sport shots - friskpresset rødbede med en garanteret mængde kostnitrat, der øger iltoptagelsen i blodet. Det forbedrer sportspræstationer, og derfor sælger de rigtig godt - det virker!

Men vidste du også at vi er skandinavisk importør af James White brandet, som laver nogle af de allerlækreste juicer på markedet? 

 

 

Forfriskende Refreshers - ekstra heftig juice af citron, ingefær og rabarber

 

Refreshers fra Great Uncle Cornelius er storfavoritter her hos Gaia Sport, med deres intense smag af citron, ingefær og rabarber.   

 

 

Frisk, koldpresset kvalitetsjuice til morgenbordet fra James White

 

De koldpressede og økologiske frugtjuicer fra James White er perfekte, når du vil forkæle dig med juice af bedste kvalitet til morgenbordet eller brunch i weekenden.

 

 

Opkvikkende shot af lækre antioxidanter - helt uden koffein, tilsat sukker eller alkohol

 

Zinger er opkvikkende, koncentrerede shots af ingefær, citron og gurkemeje med eller uden chili, der virkelig kan vække dig sidst på eftermiddagen!
 
Lidt som en kop espresso, bare propfuld af sunde antioxidanter og vitaminer .... og så med en smag, der vækker dine smagsløg til live igen!

 

 

Ja, faktisk har vi så mange drikkevarer, at jeg ikke vil opremse dem allesammen for dig her ...

 

Men vi har altså også friske juicer og smoothie i flotte glasflasker fra Mana, vores producent i Polen - og de super sunde Aloe Vera drikke, direkte importeret fra økologisk landbrug i Thailand, hvor aloe vera planten vokser naturligt - rødbedejuice fra Beet It og tomatjuice til en Bloody Mary eller det sunde morgenbord.

 

 

Står du lige og mangler gaven til manden, der har alt?

 

... Jamen så skal du da se vores Mix Kasse med 6 flasker 750 ml blandede juice! Her sparer du 49% på økologisk juice i stilfulde flasker.

 

 

Hvor meget går du op I din sundhed? 

Saft fra frugt og grøntsager er en enkel, nem og hurtig måde at gøre noget godt for din krop. Når din krop har det godt, har du mere energi i hverdagen og du bliver du sjældnere syg. Hvor får du dine antioxidanter fra?