Menu
Your Cart
Gaiasport.com bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Blog/Nyheder RSS Feed

26 Jun Vidste du, at Gaia Sport fører koldpressede juicer af højeste kvalitet?
0 114
De fleste af vores kunder kender allerede vores Beet It Sport shots - friskpresset rødbede med en garanteret mængde kostnitrat, der øger iltoptagelsen..
20 Jun GU Stroopwafel
0 110
GU Stroopwafel - Skabt til daglig brug før og under træning og konkurrence, den nye GU Energy stroopwafel leverer alle de næringsstoffer, der er nødve..
11 Sep Løbetrænerens bedste anbefaling til dit ultraløb, maraton og halvmaraton
0 1026
Hvordan er det lige, de professionelle sørger for at få mest muligt ud af deres krop, når de presser sig selv til at løbe længere og hurtigere? Vi ha..
02 Jul Bonk Breaker energibarer: Når kun de bedste ingredienser og den bedste smag er godt nok
0 214
Hvad betyder det for dig, at kvaliteten af det, du indtager i forbindelse med sport, er i top? At det, du spiser og drikker for at præstere bedst muli..
20 Jun Spil talentet frem i benene og mærk VM-begejstringen i kroppen - her er 6 fodboldlege, du kan lege i haven
0 142
Hvis du allerede elsker fodbold, behøver du vel egentlig ikke argumenter for at spille din yndlingssport i haven, vel? Fodbold er danskernes nationals..
01 Jun Kort om elektrolytter
0 2388
Hvad er elektrolytter egentlig og hvad skal du bruge dem til, spørger du måske? Så læs med her, hvor vi tager en hurtig runde i elektrolytternes verde..
02 May Addison Hendricks - ultraløber med effektivt iltoptag
0 76
Addison Hendricks er ultraløber. Han har flere amerikanske rekorder i distancen 100 km og 48 timers løb og tre gange har han vundet 1.-pladsen ved Sou..
02 May Jacqueline Dahlstrøm - en CrossFitter med power
0 153
Jacqueline Dahlstrøm er en norsk eliteatlet inden for CrossFit. Hun konkurrerer på højeste niveau inden for CrossFit, blandt andet ved The CrossFit Ga..
25 Apr Optimer dine præstationer med rødbedejuice
0 181
Bruger du rødbedejuice eller andre kilder til nitrater til at optimere din træning og sportspræstationer? Ellers burde du måske overveje det. Forsknin..
23 Apr Top 10 tips til at undgå problemer med maven under træning
0 1008
Oplever du problemer med maven når du træner? Her har vi samlet de bedste råd til at undgå problemer med maven når du træner. Smerter i muskler og led..
23 Apr Find de bedste energiprodukter til din træning
0 382
Geler, energibarer og sportsdrikke – der er jo et hav af gode og dårlige produkter på markedet, der påstår at øge din performance og restitution under..
20 Apr Hvad gør koffein for min træning?
0 265
Her hos Gaia Sport møder vi mange sportsfolk, der er glade for energiprodukter med koffein – men også mange der frabeder sig al koffein. Kaffe er hygg..
20 Mar Hvilken GU Gel smag foretrækker du?
0 185
Hvilken GU Gel smag foretrækker du? Med 27 smagsvarianter af GU Energy Gels, er der lidt for enhver smag. Runnersworld.com har lavet en god artikel ..
26 Feb Flot placering ved OL
0 97
Viktor Hald Thorup lande på en flot femteplads ved Vinter OL 2018. Resultatet gav Viktor det bedste, individuelle danske resultat ved et vinter-OL...
21 Feb Officer og triatlet, Claire Westerman
Simon 0 163
“I tried Beet It as a result of Army Triathlon training weekends. I love beetroot anyway but find it difficult to easily prep/include in the working ..
Viser 1 til 15 af 16 (2 sider)