Blog/Nyheder

Læs her en lang række blogindlæg og nyheder

Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-

Prisgaranti
Altid bedste pris

Kort om elektrolytter

Hvad er elektrolytter egentlig og hvad skal du bruge dem til, spørger du måske? Så læs med her, hvor vi tager en hurtig runde i elektrolytternes verde..

Koffein og træning?

Her hos Gaia Sport møder vi mange sportsfolk, der er glade for energiprodukter med koffein – men også mange der frabeder sig al koffein. Kaffe er hygg..

Jacqueline Dahlstrøm

Jacqueline Dahlstrøm er en norsk eliteatlet inden for CrossFit. Hun konkurrerer på højeste niveau inden for CrossFit, blandt andet ved The CrossFit Ga..

Ambassadør for Beet It

Peter er den nuværende Guiness verdenrekord indehaver af flest “crossover” (117) med tov på 60 sekunder.

Tips til maveproblemer

Oplever du problemer med maven når du træner? Her har vi samlet de bedste råd til at undgå problemer med maven når du træner. Smerter i muskler og led..

Officer og triatlet: Claire

“I tried Beet It as a result of Army Triathlon training weekends. I love beetroot anyway but find it difficult to easily prep/include in the working ..

Spil talentet frem i benene

Hvis du allerede elsker fodbold, behøver du vel egentlig ikke argumenter for at spille din yndlingssport i haven, vel? Fodbold er danskernes nationals..

Løbetrænerens anbefaling

Hvordan er det lige, de professionelle sørger for at få mest muligt ud af deres krop, når de presser sig selv til at løbe længere og hurtigere? Vi ha..

Optimer dine præstationer

Bruger du rødbedejuice eller andre kilder til nitrater til at optimere din træning og sportspræstationer? Ellers burde du måske overveje det. Forsknin..

GU Stroopwafel

GU Stroopwafel – Skabt til daglig brug før og under træning og konkurrence, den nye GU Energy stroopwafel leverer alle de næringsstoffer, der er nødve..

De bedste energiprodukter

Geler, energibarer og sportsdrikke – der er jo et hav af gode og dårlige produkter på markedet, der påstår at øge din performance og restitution under..

Hvilken smag foretrækker du?

Hvilken GU Gel smag foretrækker du? Med 27 smagsvarianter af GU Energy Gels, er der lidt for enhver smag. Runnersworld.com har lavet en god artikel..

Addison Hendricks – Ultraløber

Addison Hendricks er ultraløber. Han har flere amerikanske rekorder i distancen 100 km og 48 timers løb og tre gange har han vundet 1.-pladsen ved Sou..

Vores producenter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Følg med i alle nyheder og modtag tilbud, direkte i din indbakke.

Navn
E-mail

Tak for din tilmelding!