Beet It

Her finder du en oversigt over alle produkter fra “Beet It”


Forsendelse
Levering: 1-3 hverdage


Fri fragt
Gratis fragt ved køb over 499,-


Prisgaranti
Altid bedste pris

Beet It

Beet It er et engelsk brand under James White, der siden 2005 har hældt rødbede på flasker. Ren økologisk rødbedesaft i smagsvarianter med æble, gulerod, ingefær og passionsfrugt, der udjævner rødbedens naturligt jordagtige smag og giver en overraskende sød og lækker drik.

De koncentrerede rødbedeshots fra Beet It Sport bruges af atleter over hele verden. Beet It Sport indeholder præcise mængder af naturlig nitrat fra rødbedesaft og er brugt i mere end 200 forskningsprojekter inden for sport og medicin. Brug Beet It Sport op til konkurrence for at øge dit iltoptag på en sund og naturlig måde.

 

Beet It Sport – Testet af videnskab, betroet af sportsfolk.

 

Beet It Sport Shoot er også et 70 ml skud med en lignende blanding af koncentreret rødbedsaft (98%) skåret med koncentreret citronsaft (2%), lavet af koncentrater. Sportskuddet blev udviklet specielt til eliten og den subelitiske sportsverden, og bruges i øjeblikket af mange atleter (herunder international rugby, førende liga fodbold og UCI Pro Tour cykelhold, såvel som GB, australske, canadiske, amerikanske , Nederlandske og newzealandske olympiske hold).

Beet It Sports Shoots indeholder 0,4 g naturligt kostnitrat pr. shoot – en stigning på 33% på organic versionerne. Dette svarer til ca. 400 ml single-strength juice og giver det maksimale indtag af nitrat i det mindste væskevolumen muligt. Derfor er det foretrukket af elite atleter som et hurtigt og let at tage skud. Beet It Sports skud er lavet med kun koncentreret rødbeder og citronsaft – intet andet. Citronen tilsættes udelukkende for at afbalancere den intense naturlige sødme af rødbederne.

Oversigt over alle produkter fra Beet It

Vores producenter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Følg med i alle nyheder og modtag tilbud, direkte i din indbakke.

Navn
E-mail

Tak for din tilmelding!