Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Sport

Sport

Testet af videnskab, betroet af sportsfolk.


Beet It Sport Shoot er også et 70 ml skud med en lignende blanding af koncentreret rødbedsaft (98%) skåret med koncentreret citronsaft (2%), lavet af koncentrater. Sportskuddet blev udviklet specielt til eliten og den subelitiske sportsverden, og bruges i øjeblikket af mange atleter (herunder international rugby, førende liga fodbold og UCI Pro Tour cykelhold, såvel som GB, australske, canadiske, amerikanske , Nederlandske og newzealandske olympiske hold).


Beet It Sports Shoots indeholder 0,4 g naturligt kostnitrat pr. shoot - en stigning på 33% på organic versionerne. Dette svarer til ca. 400 ml single-strength juice og giver det maksimale indtag af nitrat i det mindste væskevolumen muligt. Derfor er det foretrukket af elite atleter som et hurtigt og let at tage skud. Beet It Sports skud er lavet med kun koncentreret rødbeder og citronsaft - intet andet. Citronen tilsættes udelukkende for at afbalancere den intense naturlige sødme af rødbederne.


Vælg et herunder for at finde ud af mere.

Vis:
Sorter efter:

Beet It Sport - Nitrate 3000 - 250ml

Go Harder, Last Longer Beet It Sport Nitrate 3000 drink give..

39,95 DKK
Ekskl. Moms: 31,96 DKK

Beet It Sport Bar - Nitrate 200 - 40g

Beet It SPORT bar er en lommestørrelse, skarp nitratrig snac..

16,00 DKK
Ekskl. Moms: 12,80 DKK

Beet It Sport Shot - Nitrate 400 - 70ml

Elitesportens hemmelighed kan nu også blive din hemmelighed...

19,95 DKK
Ekskl. Moms: 15,96 DKK
Om Beet It

Beet It Sport er kendt blandt elitesportsfolk for at styrke performance

Beet It Sport garanterer for indholdet af nitrat i alle produkterne. Nitrat er kendt for at:

  • Øge iltoptagelsen
  • Effektivisere træningen
  • Fremskynde restitutionen
  • Understøtte højere intensitet i længere tid

 

Smagen af rødbedejuice

Beet It leverer rødbedejuice i flere smagvarianter. Rødbedejuice, som er lavet af ren, friskpresset rødebedesaft, har naturligt en sød og jordagtig smag. For at neutralisere den kraftige jordsmag lidt er der tilsat 2% citronsaft i Beet It Sport shot 70 ml. Beet It Sport Nitrate 3000 består derimod af en 100% ren rødbedesaft. Der ingen konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer i Beet It Sport juicerne. Et glas rødbedejuice kan tælle som en af de seks stykker frugt og grønt om dagen, som anbefales af de danske sundhedsmyndigheder.  
 

Næringsindhold i rødbedejuice

Næringsindholdet i vores juicer varierer selvfølgelig imellem de forskellige juicer. Men generelt byder vores juice af rødbede på begrænsede mængder kulhydrat samt sunde næringsstoffer som natrium, kalium, vitamin A, B6 og C, calcium, magnesium, jern og betydelige mængder nitrat. Nitrat er det afgørende sportsfremmende stof i Beet It Sport-juicerne, idet nitratet øger iltoptagelsen i blodet. Kroppen omdanner nitrat til nitrit, som påvirker blodårernes yderste forgreninger, så der strømmer mere ilt til. Resultatet er en bedre præstationsevne under krævende konditionstræning. Beet It Sport er de eneste rødbedeprodukter på markedet med en garanteret mængde nitrat i.
 

Beet It er rødbedejuice fra den førende engelske juicefabrikant James White

James White er et engelsk brand, der ikke bare laver friskpresset juice, men også koncentrerede shots af juice tilsat opkvikkere som ingefær, gurkemeje og chili – Zingers, kalder de dem. James White er producenten bag kendte mærker som Big Tom tomatjuice, som er ideelt i en Bloody Mary; Great Uncle Cornelius, som er friske juicer med et ekstra intens smag fra blandt andet citron og ingefær; Beet It rødbedejuice og Beet It Sport, som er koncentrerede shots af rødbedesaft til atleter. Hovedparten af deres udvalg er baseret på økologisk frugt, bær og grøntsager. Gaia Sport anbefaler deres udvalg af lækre æblejuicer. Find din favorit blandt varianterne og husk endelig at smage deres rødbedejuicer, som er kendt blandt atleter for at øge kroppens iltoptag under sport.