Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.
Armpocket X Black, Medium Strap
Armpocket
Dimensioner (H x B x D) (cm.) 15,4 x 8.4 x 1,9
Passer til smartphone Passer til enheder op til 6" (15,25 cm). Designet til iPhone X, Galaxy S9 og andre rammeløse smartphones.
Nettovægt (gram) 114
Farve Black
Størrelsesguide Medium (Passer til en overarm på 25-38 cm.)

Armpocket X Black, Medium Strap

 • Model: APXBKM
 • Lager status: På lager
 • 249,00 DKK
 • Ekskl. Moms: 199,20 DKK

Armpockets model X er en opdatering af den klassiske Armpocket Racer model, så den nu passer til de nyeste mobiler såsom iPhone X, Samsung Galaxy S9 og lignende rammeløse smartphones.


Detaljer om Armpockets X sportsarmbånd

 • Patenteret design giver overlegen komfort.
 • Easy glide lynlåse sikre nem dobbelt lynlåslukning.
 • Elastisk gummiindgang til lydport beskytter mod støv, snavs og skidt.
 • Shok- og tabs-tested op til to meter.
 • Sikret mod vejr, skidt og sved.
 • Touch control gør, at du kan betjene din smartphone gennem fronten.
 • Krystalklar vindue giver dig fuld adgang til, og er kompatibelt med Apple FaceID og Samsungs Iris Scanner (vi foreslår dog at fjerne enhver form for smartphone casing for at opnå de bedste resultater med ansigtsgenkendelsessoftware).


5 gode grunde til at vælge et løbearmbånd fra Armpocket


1. Unik kvalitet

Armpocket er den kvalitetsmæssigt førende producent af løbearmbånd på markedet. Løbearmbåndets unikke og patenterede design er bygget til at kunne yde en præstation lig den atlet, der bærer det. Kvaliteten af Armpockets produkter kan ikke fås andetsteds, og vil grundet sin utrolige slidstyrke være med dig længere end din smartphone.


2. Styrke, fleksibilitet & komfort

Armpockets løbearmbånd er bygget med en bagside udført i memory foam. Materialet tilpasser sig til den enkelte bruger og sikrer, at der opnås en perfekt tætsiddende pasform uden følelsen af, at produktet niver eller blokere sved- og blodkanaler. Remmens patenterede v-form design medvirker yderligere til, at produktet bliver siddende, hvor end du har placeret det, uden at glide. Designets unikke egenskaber giver dig mulighed for at bære produktet, hvor det passer dig bedst. Dette kan f.eks. være på overarmen, underarmen, håndleddet, hånden, anklen eller cykelstyret, når du træder i pedalerne.


3. Holdbarhed

Med et løbearmbånd fra Armpocket er du og din smartphone fremtidssikret. Alle Armpockets løbearmbånd beskytter mod snavs, sved, regn, sne og mudder og har en certificeret IPX4 rating eller bedre. Ingress Protection Rating klasse X4 angiver, at produktet vil kunne klare væskesprøjt fra alle vinkler uden nogen form for hældningsbegrænsninger. Man kan dermed tale om et vandtæt produkt. Den høje kvalitet af de anvendte materialer som armbåndene er bygget af, sikrer, at man får et produkt med en utrolig slidstyrke, der med længder overhaler konkurrenterne og i test overgår militærer standarder. Armbåndenes MIL-STD-810G certificering angiver at armbåndet er sikret mod skader ved tab på op til to meter.


4. Bæredygtighed

Armpockets løbearmbånd er bygget af stof fremstillet af genbrugt plastik. Dette har medvirket til, at over 150.000 plastikflasker er blevet genanvendt. Derudover bygges armbåndene af genanvendeligt kunstsilke lavet af bambus, der både er fugtsugende og modstandsdygtigt mod bakterier, svamp og mug.


5. Muligheder

Armpocket tilbyder et væld af forskellige modeller, der passer til den enkelte atlets behov og smartphone. Hvad enten du vil løbe så let og lean som muligt, eller du har behov for plads til at opbevare både nøgler og pung. Der er løbearmbåndet til dig, der vil have din mobil med når du surfer, eller når du bestiger bjerge. Lige meget, hvilken smartphone og cover du har, har Armpocket en model, der passer perfekt. De forskellige længder stroppe dækker alle størrelser af arme. Armpockets løbearmbånd er det perfekte valg til dig, når du skal have din smartphone med ud og dyrker fysiske aktiviteter, tage på eventyr eller løbe daglige ærinder.