Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Armpocket

Armpocket

Armpocket er et amerikansk brand af løbearmbånd til smartphones i absolut topkvalitet. Beskytter din mobil, udendørs og indendørs, mens du er fysisk aktiv.

Vis:
Sorter efter:

ARMPOCKET Aero i-10 Orange, Medium Strap

ARMPOCKET Aero i-10 Orange, Medium Strap Passer ti..

250,00 DKK
Ekskl. Moms: 200,00 DKK

ARMPOCKET Aero i-10 Pink, Small Strap

ARMPOCKET Aero i-10 Pink, Small Strap Passer til enhede..

250,00 DKK
Ekskl. Moms: 200,00 DKK

ARMPOCKET Aero i-10 Purple, Medium Strap

ARMPOCKET Aero i-10 Purple, Medium Strap Passer til enh..

250,00 DKK
Ekskl. Moms: 200,00 DKK

ARMPOCKET Aero i-10 Splash, Medium Strap

ARMPOCKET Aero i-10 Splash, Medium Strap Passer til enh..

250,00 DKK
Ekskl. Moms: 200,00 DKK

ARMPOCKET Aero i-10 Yellow, Medium Strap

ARMPOCKET SPORT i-20 Yellow, Medium Strap Passer til en..

250,00 DKK
Ekskl. Moms: 200,00 DKK

Armpocket Aqua Black, Medium Strap

Armpockets løbearmbånd model Aqua er det første 100% komplet..

249,00 DKK
Ekskl. Moms: 199,20 DKK

Armpocket Flash i-40 Black, Medium Strap

Armpockets løbearmbånd model Flash i-40 er til dig, der er a..

299,00 DKK
Ekskl. Moms: 239,20 DKK

Armpocket X Black, Medium Strap

Armpockets model X er en opdatering af den klassiske Armpock..

249,00 DKK
Ekskl. Moms: 199,20 DKK

ARMPOCKET Xtreme i-30 Black, Small Strap

ARMPOCKET Xtreme i-30 Black, Small StrapPasser til enheder o..

350,00 DKK
Ekskl. Moms: 280,00 DKK

ARMPOCKET Xtreme i-30 Yellow, Medium Strap

ARMPOCKET Xtreme i-30 Yellow, Medium StrapPasser til enheder..

350,00 DKK
Ekskl. Moms: 280,00 DKK
5 gode grunde til at vælge Armpocket

1. Unik kvalitet

Armpocket er den kvalitetsmæssigt førende producent af løbearmbånd på markedet. Løbearmbåndets unikke og patenterede design er bygget til at kunne yde en præstation lig den atlet, der bærer det. Kvaliteten af Armpockets produkter kan ikke fås andetsteds, og vil grundet sin utrolige slidstyrke være med dig længere end din smartphone.

2. Styrke, fleksibilitet & komfort

Armpockets løbearmbånd er bygget med en bagside udført i memory foam. Materialet tilpasser sig til den enkelte bruger og sikrer, at der opnås en perfekt tætsiddende pasform uden følelsen af, at produktet niver eller blokere sved- og blodkanaler. Remmens patenterede v-form design medvirker yderligere til, at produktet bliver siddende, hvor end du har placeret det, uden at glide. Designets unikke egenskaber giver dig mulighed for at bære produktet, hvor det passer dig bedst. Dette kan f.eks. være på overarmen, underarmen, håndleddet, hånden, anklen eller cykelstyret, når du træder i pedalerne.

3. Holdbarhed

Med et løbearmbånd fra Armpocket er du og din smartphone fremtidssikret. Alle Armpockets løbearmbånd beskytter mod snavs, sved, regn, sne og mudder og har en certificeret IPX4 rating eller bedre. Ingress Protection Rating klasse X4 angiver, at produktet vil kunne klare væskesprøjt fra alle vinkler uden nogen form for hældningsbegrænsninger. Man kan dermed tale om et vandtæt produkt. Den høje kvalitet af de anvendte materialer som armbåndene er bygget af, sikrer, at man får et produkt med en utrolig slidstyrke, der med længder overhaler konkurrenterne og i test overgår militærer standarder. Armbåndenes MIL-STD-810G certificering angiver at armbåndet er sikret mod skader ved tab på op til to meter.

4. Bæredygtighed

Armpockets løbearmbånd er bygget af stof fremstillet af genbrugt plastik. Dette har medvirket til, at over 150.000 plastikflasker er blevet genanvendt. Derudover bygges armbåndene af genanvendeligt kunstsilke lavet af bambus, der både er fugtsugende og modstandsdygtigt mod bakterier, svamp og mug.

5. Muligheder

Armpocket tilbyder et væld af forskellige modeller, der passer til den enkelte atlets behov og smartphone. Hvad enten du vil løbe så let og lean som muligt, eller du har behov for plads til at opbevare både nøgler og pung. Der er løbearmbåndet til dig, der vil have din mobil med når du surfer, eller når du bestiger bjerge. Lige meget, hvilken smartphone og cover du har, har Armpocket en model, der passer perfekt. De forskellige længder stroppe dækker alle størrelser af arme. Armpockets løbearmbånd er det perfekte valg til dig, når du skal have din smartphone med ud og dyrker fysiske aktiviteter, tage på eventyr eller løbe daglige ærinder.