Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.
Levering 2-3 dage Aloe Vera Drik - Peach 1,2 L
Ingredienser
Ingrediensliste Rent vand, aloe vera frugtkød (10%), rørsukker, surhedsregulerendemiddel: citronsyre, calciumlactat, fortykningsmiddel: gellangummi, naturlige smagsstoffer.
Næringsindhold (pr. 100 g/ml)
Energi (kJ) 101 kJ
Energi (kcal) 24 kcal
Kulhydrater (samlet) 5,90 g
- heraf sukkerarter 2,50 g
Protein 0,00 g
Fedt (samlet) 0,00 g
Fibre 0,00 g
Salt 0,00 g
Kolli
Antal pr. kolli 6

Aloe Vera Drik - Peach 1,2 L

  • Model: ALOE005
  • Lager status: Levering 2-3 dage
  • 19,95 DKK
  • Ekskl. Moms: 15,96 DKK

Forfriskende Aloe Vera drik med ferskensmag og ægte Aloe Vera frugtkød, som smager skønt. Aloe Vera hæmmer kroppens inflammation, styrker immunforsvaret og stimulerer til en god fordøjelse.

  • Med frugtkød
  • Genanvendelig flaske
  • Bæredygtig produktion
  • Uden farvestoffer, konserveringsmidler eller sødestoffer

En kølende drik som forbedrer væskeoptaget

Aloe Vera er en dejlig forfriskende og kølende drik på en varm sommerdag eller efter træning. Aloe Vera-plantens høje indhold af vitaminer og mineraler hjælper kroppen med at optage væske og holde på næringsstofferne. Aloe Vera indeholder blandt andet magnesium, calcium, jern og zink og vitaminer som A, C, E, folinsyre, cholin og B1, B2, B3, B6 og B12. Undersøgelser viser, at Aloe Vera øger optagelsen af vitaminerne C, E og B12 i 24 timer efter indtagelsen.


Bæredygtig produktion

Aloe planten dyrkes i Prachuap Khiri Khan provinsen i Thailand i et område, der er beskyttet imod forurening. Planten vokser langsomt i et ideelt klima og med ekstraordinært gode jordbundsforhold fulde af næringsstoffer. Efter høsten skrælles bladende manuelt for at sikre, at kun frugtkød af den bedste kvalitet bruges i Aloe Vera drikken.


Straks efter høst hældes drikken på flasker. Det sikrer drikkens friskhed og optimale kvalitet.

 

Aloe Vera-plantens gavnlige egenskaber

I flere tusind år har mennesker kendt til Aloe Vera-plantens gavnlige effekter. Det gelé-agtige frugtkød har vi længe brugt i Danmark til behandling af solskoldninger og små forbrændinger, fordi det fremmer sårheling og samtidig har en kølende effekt. Men listen over Aloe Veras dokumenterede gavnlige effekter er lang. Aloe Vera regulerer immunforsvaret, hæmmer inflammation, beskytter mod ældning af huden og kan afhjælpe halsbrand og fordøjelsesproblemer.


Styrker slimhinderne i maven og tarmene

Et højt indhold af acemannan polysakkarider i Aloe Vera kan normalisere den naturlige fordøjelse og virker både mod forstoppelse og diarré. Polysakkarider er komplekse kæder af sukkerstoffer. Aloe drikkens polysakkarider styrker tarmenes mikroflora og slimhinderne i mave-/tarmkanalen. Derfor virker Aloe Vera også beroligende på mavesækken og reducerer f.eks. inflammation, mavesyre og irriteret tyktarm. 
Tilbudspakke på GU Energi gels og en lækker GU Shiva drikkeflaske.  Drikkeflaske - Værdi kr. 4..
129,00 DKK
Ekskl. Moms: 103,20 DKK
Økologisk rødbedejuice fra Beet It Beet It’s økologiske rødbedejuice er klar til brug. Den økologisk..
19,95 DKK
Ekskl. Moms: 15,96 DKK
Great Uncle Cornelius' eksotiske rabarberdrink er i en klasse for sig. Hvem kan sige nej til smagen ..
42,00 DKK
Ekskl. Moms: 33,60 DKK
Forfriskende Aloe Vera drik med ægte Aloe Vera frugtkød, som smager skønt. Aloe Vera hæmmer kroppens..
19,95 DKK
Ekskl. Moms: 15,96 DKK