Gaiasport.dk bruger cookies til statistik og målrettet markedsføring. Når du bruger denne side, accepterer du vores brug af cookies.

Aloe Drink For Life

Aloe Drink For Life
Vis:
Sorter efter:
Om Aloe Drink for life

Aloe Vera-plantens gavnlige egenskaber

I flere tusind år har mennesker kendt til Aloe Vera-plantens gavnlige effekter. Det gelé-agtige frugtkød har vi længe brugt i Danmark til behandling af solskoldninger og små forbrændinger, fordi det fremmer sårheling og samtidig har en kølende effekt. Men listen over Aloe Veras dokumenterede gavnlige effekter er lang. Aloe Vera regulerer immunforsvaret, hæmmer inflammation, beskytter mod ældning af huden og kan afhjælpe halsbrand og fordøjelsesproblemer.

 

Styrker slimhinderne i maven og tarmene

Et højt indhold af acemannan polysakkarider i Aloe Vera kan normalisere den naturlige fordøjelse og virker både mod forstoppelse og diarré. Polysakkarider er komplekse kæder af sukkerstoffer. Aloe drikkens polysakkarider styrker tarmenes mikroflora og slimhinderne i mave-/tarmkanalen. Derfor virker Aloe Vera også beroligende på mavesækken og reducerer f.eks. inflammation, mavesyre og irriteret tyktarm. 

 

Bæredygtig produktion

Aloe planten dyrkes i Prachuap Khiri Khan provinsen i Thailand i et område, der er beskyttet imod forurening. Planten vokser langsomt i et ideelt klima og med ekstraordinært gode jordbundsforhold fulde af næringsstoffer. Efter høsten skrælles bladende manuelt for at sikre, at kun frugtkød af den bedste kvalitet bruges i Aloe Vera drikken.

Straks efter høst hældes drikken på flasker. Det sikrer drikkens friskhed og optimale kvalitet.